Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paşaoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Trabzon’da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncusu Akın Paşaoğlu son yolculuğuna uğurlandı.Alanya Belediye Tiyatrosu’na uzun yıllar hizmet eden ve önceki gün geçirdiği kalp krizi nedeniyle Trabzon’da...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncusu Akın Paşaoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
Alanya Belediye Tiyatrosu’na uzun yıllar hizmet eden ve önceki gün geçirdiği kalp krizi nedeniyle Trabzon’da yaşamını yitiren, tiyatro sanatçısı 50 yaşındaki Akın Paşaoğlu için Alanya Kültür Merkezinde tören düzenlendi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanatçının ailesi ve çok sayıda seveninin katıldığı tören, saygı duruşuyla başladı. Törende Paşaoğlu’nun özgeçmişi de okundu.

"Tiyatromuz önemli bir ismini kaybetti"
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Paşaoğlu’nun ölümüyle büyük üzüntü yaşadığını belirterek "Akın Paşaoğlu’nun ani ölümü herkesi olduğu gibi beni de üzdü. Kendisi, Alanya’da tiyatro kültürünün gelişmesinde önemli katkıları olan bir isimdi. Alanya Belediye Tiyatrosu önemli bir ismini kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet sevenlerine ve kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.
Ailesi ve sevenlerinin sanatçı için söylediği sözlerin ardından saygı geçişi düzenlenerek Paşaoğlu’nun tabutuna karanfil bırakıldı. Akın Paşaoğlu’nun cenazesi, Alanya Kültür Merkezinden dualarla uğurlanarak Cikcilli Belediye Mezarlığına defnedildi.
(SÇ-SÇ-MK-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.