Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Park zengini Mamak

MAMAK BELEDİYESİ İLÇEYE YENİ PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR. İLÇEDEKİ YEŞİL ALAN MİKTARINI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ARTIRAN BELEDİYE, HÜSEYİNGAZİ MUHTARLIĞI YANINDA YENİ BİR PARKIN DAHA YAPIMINA BAŞLADI. 3545 METREKARELİK ALANDA YAPIMINA BAŞLANAN PARKTA, ÇOCUK OYUN ALANI, FİTNESS ALANI, TERAS ALANI, KAMELYALAR, OTURMA ALANLARI, MİNİ LAVANTA BAHÇESİ, YEŞİL ALANLAR YER ALACAK. YAPIMI YÜZDE 60 SEVİYESİNE ULAŞAN PARKTA, KİLİT TAŞI, BORDÜR YAPIMI VE BİTKİLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2020 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2020 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Park zengini Mamak

Mamak Belediyesi ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. İlçedeki yeşil alan miktarını önemli ölçüde artıran belediye, Hüseyingazi muhtarlığı yanında yeni bir parkın daha yapımına başladı. 3545 metrekarelik alanda yapımına başlanan parkta, çocuk oyun alanı, fitness alanı, teras alanı, kamelyalar, oturma alanları, mini lavanta bahçesi, yeşil alanlar yer alacak. Yapımı yüzde 60 seviyesine ulaşan parkta, kilit taşı, bordür yapımı ve bitkilendirme çalışmaları devam ediyor.

Mamak Ankara’nın en yeşil ilçesi olacak

Parkın mahallenin çehresini güzelleştireceğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Her alanda ilçemizi geleceğe taşırken örnek projeler üretiyor ve bu projeleri hayata geçiriyoruz. Sağlıklı nesiller için hazırladığımız projelerden birisi de mahalle aralarına yapmış olduğumuz spor kompleksleri ve çocuk oyun parkları. Bugünün küçükleri, yarınların güvencesi olan çocukların hoşça vakit geçirebileceği modern oyun grupları ve sosyal alanlar oluşturuyoruz. Mamak’ın Ankara’nın en yeşil ilçesi olması için çalışmalarımız devam edecek. Bu ve bunun gibi projelerle Mamaklı hemşehrilerimize daha sağlıklı bir yaşam sunabilmek için sosyal ve spor alanları oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.