Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Para Satarak Geçimini Sağlıyor

Trabzon’da 72 yaşındaki Şükrü Koz, eski kağıt ve madeni paraları satarak geçimine katkı sağlıyor.Trabzon’un Araklı ilçesindeki Ayvadere mahallesinde yaşayan 72 yaşındaki Şükrü Koz, 33 yıldır eski kağıt ve madeni paraları satarak...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Para Satarak Geçimini Sağlıyor
Trabzon’da 72 yaşındaki Şükrü Koz, eski kağıt ve madeni paraları satarak geçimine katkı sağlıyor.
Trabzon’un Araklı ilçesindeki Ayvadere mahallesinde yaşayan 72 yaşındaki Şükrü Koz, 33 yıldır eski kağıt ve madeni paraları satarak geçimine katkı sağlıyor. Her gün başka ilçelere giderek paralarını satan Karasu’nun tezgahında eski Brezilya, Rus, Rum, Yugoslavya ve Türk madeni ve kağıt paraları yer alıyor.
Trabzon’da eski paralara ilgi olmadığını belirten Karasu, “Arkadaşlarım zamanında beni bu işe teşvik ettiler. Tabi bu işlerden İstanbul’da çok para kazanıyorsun. Ama burada öyle olmuyor. Trabzon’da en iyi Pazar Of’da vardı ama orası da bitti. İstanbul’da da bu işi yaptım ama Trabzon’da bu işe ilgi olmuyor. Eski paralar geliyor katlanmış olanlara fazla ilgi olmadığı için onları düşük fiyata alıyorum. Müşteriler genellikle incelemek için bakıyor. Günlük kazancım 20 lira civarında oluyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.