Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pamukkale sosyal kartlar dağıtıldı

Pamukkale Belediyesi tarafından kurulan “Sosyal Market” için hazırlanan alışveriş kartlarının dağıtımı 950’ye ulaştı.Pamukkale Belediyesi tarafından başlatılan “Sosyal Market” projesi ile vatandaşlar bir kuruş ödemeden ihtiyaçlarını...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pamukkale sosyal kartlar dağıtıldı

Pamukkale Belediyesi tarafından kurulan “Sosyal Market” için hazırlanan alışveriş kartlarının dağıtımı 950’ye ulaştı.

Pamukkale Belediyesi tarafından başlatılan “Sosyal Market” projesi ile vatandaşlar bir kuruş ödemeden ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. İlçe genelindeki 68 mahalleden ihtiyaç sahibi olan vatandaşların başvuru sonrasında yapılan inceleme sonucu belirlenen aileler Sosyal Market’ten yardım almaya hak kazanıyor. AK Parti Milletvekili Şahin Tin ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin incelemesi tamamlanan ve “Sosyal Kart” almaya hak kazanan 30 ihtiyaç sahibine kartlarını teslim ettiler.

Sosyal kartları her ay kendisinin teslim ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Gürlesin, “Milletvekilimiz Şahin Tin ile teslim ettiğimiz bugünkü 30 sosyal kartlarımızla birlikte, bugüne kadar ki sosyal kart sayımızda 950’i geçtik. Sosyal Market bizim için çok önemli bir projeydi. Bugüne kadar bir çok ihtiyaç sahibi ailemize ulaştık. Cumhurbaşkanımız önderliğinde ülkemiz daha iyi noktalara gelmeye gayret gösterirken, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, AK Parti teşkilatımız, bizlerde, el ele gönül gönüle üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza gönülden kapımız sonuna kadar açık” dedi.

Sosyal Market’i inceleyen AK Parti Milletvekili Şahin Tin ise alt-üst yapı hizmetleri dışında insanların gönüllerine dokunan projelere imza atan Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.