Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pamukkale Belediyesi’nden İngilizce kursu

Pamukkale Belediyesi, tarafından düzenlenen ücretsiz İngilizce Kurslarının 2018 dönemi başladı.Pamukkale Belediyesi’nin ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın 2018 eğitim dönemi başladı. 16-25 yaş aralığında ki 150 kişinin eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pamukkale Belediyesi’nden İngilizce kursu

Pamukkale Belediyesi, tarafından düzenlenen ücretsiz İngilizce Kurslarının 2018 dönemi başladı.

Pamukkale Belediyesi’nin ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın 2018 eğitim dönemi başladı. 16-25 yaş aralığında ki 150 kişinin eğitim altığı kurslar bir yıl boyunca devam edecek. Haftanın 6 günü eğitim veren ve 5 gruptan oluşan kurslarda, hem Pamukkale Belediyesi Atatürk Caddesi Ek Hizmet Binasında hem de Denizli Gençlik İl Merkez’inde kursiyerlere İspanya, Romanya ve İtalya’dan gelen gönüllü eğitmenler tarafından eğitim veriliyor.

Romanya’dan gelen gönüllü eğitmen Catalin Gabriel Maneo, Denizli’de çok mutlu olduğunu ve bu proje sayesinde Türkiye’yi tanıma fırsatı olduğunu kaydederek, “Pamukkale Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ‘The Happy Guets Of Pamukkale- Pamukkale’nin Mutlu Misafirleri’ adlı projesi sayesinde Türkiye’ye geldim. Bundan dolayı çok mutluyum” dedi.

Gürlesin: “Amaç yabancı dil bilgisini konuşmaya dökebilmek”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz İngilizce Konuşma Kurslarımıza gençlerimizin çok yoğun ilgisi olmuş ve olumlu geri dönüşler almıştık. Hepimizin bildiği gibi günümüzde dünyanın her noktasında yabancı dil bilmenin önemi çok büyük. Amacımız Pamukkale Belediyesi olarak bu kurslar sayesinde gençlerimizin İngilizce konuşmasını sağlamak. Bu kurslarımızda İspanya, Romanya ve İtalya’dan gelen gönüllü eğitmenler 12 ay boyunca gençlerimize İngilizce konuşma eğitimi verecek” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.