Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palandöken’den Sürücülere Sınav Uyarısı:

Ülke genelinde 1 milyon 174 bin 427 öğrencinin, 27-28 Nisan günü Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına gireceğini hatırlatan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, tüm sürücüleri...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ülke genelinde 1 milyon 174 bin 427 öğrencinin, 27-28 Nisan günü Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına gireceğini hatırlatan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, tüm sürücüleri uyararak çocukların geleceğini karartmamak için saat 09.00 ila 12.00 arasında sokaklarda klakson çalmamaları, yüksek sesle müzik dinlememelerini istedi.
"GÜRÜLTÜ YAPILMASIN"
Sınav günü trafikte yaşanan sıkışıklığa dikkat çeken TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Bunun için sınava girecek öğrenciler sabah evden erken çıkmaya dikkat etmelidir. Öğrenci servislerimiz aksaklık çıkmaması için bakımlarını gözden geçirsinler. Sınav günü trafik görevlileri önlemlerini artırarak öğrencilerin sınava rahat girmelerini sağlamalıdır. Tüm şoför esnafımız ve araç sürücülerimiz sınav zamanı okul önlerinde ve yakınlarında yüksek sesli müzik açmamaları, klakson ve korna çalmamaları öğrencilerimizin dikkatinin dağılmaması açısında faydalı olacaktır. Ayrıca, sınav yapılan yerlerin yakınlarında sınav saatlerinde gürültü çıkaran çalışmaların durdurulması için yetkililerimizin tedbir alması öğrencilerimizin geleceği için önemli" dedi.
"YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA ARA VERİLSİN"
Arızalar ve yol yapım çalışmalarına dikkat çeken Palandöken, "Havanın sıcak ve yağışın olmadığı günlerde yol yapım çalışmaları hızlanmaktadır. 27-28 Nisan 2016 Çarşamba-Perşembe günleri çocuklarımızın iyi bir liseye gidebilmesi için önemli günlerinden biridir. Bugün yol yapımı ve tadilatı çalışmalarına ara verilmesini istiyoruz. Sınav sabahı ulaşımda aksama olmasın. Hepimiz çocuklarımız için daha tedbirli olmalıyız" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.