Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palandöken’den Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan silahlı saldırıyı kınayan ve kabul edilemez olarak değerlendiren TESK Genel Başkanı CHP Genel merkezine geçmiş olsun mesajı gönderdi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan silahlı saldırıyı kınayan ve kabul edilemez olarak değerlendiren TESK Genel Başkanı CHP Genel merkezine geçmiş olsun mesajı gönderdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderdiği mesajında Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken şunları dile getirdi:
“Demokratik ve Parlamenter hayatımızın vazgeçilmez unsurları olan Siyasi Partilerimize saldırıda bulunulması asla kabul edilemez ve asla tasvip edilemez.
Bu tür menfur saldırılar, hiçbir şekilde amacına ulaşamayacak. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan demokrasi düşmanları her zaman hüsrana uğrayacaklardır.
Artvin’de bugün Şahsınıza ve dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisine yönelik olarak gerçekleşen bu hain, planlı ve terörist saldırıyı en kuvvetli şekilde kınıyorum. Bu vesile ile samimi geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saygılar sunuyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.