Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palandöken, "Taksici ve dolmuşçu esnafı da KOSGEB kredilerinden yaralanibilyor"

Şoför esnafının da KOSGEB kredilerinden faydalanabileceğini belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Başta taksicilerimiz ile karayolu ile yük ve yolcu taşımacılığı yapan şoför esnafımız...

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2017 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2017 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Palandöken, "Taksici ve dolmuşçu esnafı da KOSGEB kredilerinden yaralanibilyor"

Şoför esnafının da KOSGEB kredilerinden faydalanabileceğini belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Başta taksicilerimiz ile karayolu ile yük ve yolcu taşımacılığı yapan şoför esnafımız olmak üzere özellikle ÖTV indiriminden faydalanmak isteyen şoförler KOSGEB kredilerinden faydalanabilecek" dedi.

KOSGEB’den 1 yıl ödemesiz 3 yıllığına sıfır faizli kredilerin başvurularının son tarihinin 20 Şubat 2017 olduğunu hatırlatan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "KOSGEB kredilerinden taşımacılık sektöründeki taksiciler, karayolu yük ve yolcu taşımacılığı yapan dolmuşçu, otobüsçü ve kamyoncu olarak çalışıp ekmeğini kazanan şoför esnafımızda yararlanabilecekler. En önemlisi bu mesleklerde olup Maliye Bakanlığı tarafından ticari araçlara tanınan ÖTV muafiyetinden faydalanmak isteyip ekonomik sebeplerden dolayı faydalanamayanlar için KOSGEB kredileri bir fırsattır. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler hemen KOSGEB veri tabanına kayıtlarını yaptırarak başvuruda bulunabilirler" ifadelerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.