Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palandöken: “Çanakkale Kardeşlik Ve İnancın Destanıdır”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatan topraklarını korurken can veren, ülkemizin huzur ve güvenliği için canlarını feda etmekten kaçınmayan şehitlerimizi ve gazilerimizi 18 Mart Şehitleri...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatan topraklarını korurken can veren, ülkemizin huzur ve güvenliği için canlarını feda etmekten kaçınmayan şehitlerimizi ve gazilerimizi 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 101’inci yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 101 yıl önce bir imkansızın başarılarak dünyanın hayran kaldığı “Çanakkale geçilmez” destanının altın harflerle tarihe geçen bir zafer olduğunu belirtti. Palandöken, “Çanakkale demek düşmanın yüce Türk milletinin inanç ve kardeşliği ile yok edilmesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk tohumlarının atıldığı bir başarı destanıdır Çanakkale Zaferi. Sahip olduğumuz ülkemiz, bayrağımız, bağımsızlığımız, cumhuriyetimiz, refah ve barış ortamını bize sağlamak için Çanakkale’de destan yazan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının bizlere bıraktığı emanetlerin her an bekçisi olduğumuzun ve üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzun altını çiziyorum. Yaşanan karanlık günleri aydınlığa çevirecek bir ordumuz ve onlara olan sonsuz güvenimiz var. Nice destanlar yazılmış bu topraklarda birlik ve beraberliğimiz yeniden barış ortamını sağlayacaktır. Çanakkale bu ülkenin topraklarında yaşayan her kişinin birlik ve beraberliğiyle kazanılmıştır. Her karış toprağında ülkenin batısından, doğusundan, kuzeyinden, güneyinden dört bir yanından şehitlerimizin kanı vardır. Esnaf ve sanatkârlar teşkilatımız adına Çanakkale Destanı’nın 101. yılında kahramanlarımızı saygı ve şükranla bir kez daha anıyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.