Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palandöken, "Başbakan’ın Açıklamaları Güven Verdi"

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65. Hükümetin tecrübeli ve icraatçı olmasını olumlu karşıladıklarını açıkladı.Siyasi ve ekonomik...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65. Hükümetin tecrübeli ve icraatçı olmasını olumlu karşıladıklarını açıkladı.
Siyasi ve ekonomik istikrar sağlandığı sürece piyasanın hareketleneceğini dile getiren TESK Başkanı Palandöken, "Kısa süre içerisinde hükümetimizin kurulması, tecrübeli ve icraatçı bakanlardan oluşması esnaf ve sanatkarımız açısından çok önemli. Ekonomiye güven veriyor. Siyasi ve ekonomik istikrar sağlandığı sürece piyasa durgunluğu aşarak hareketlenecektir. Terör eylemelerinin bitirileceğine dair Başbakanın yapmış olduğu açıklama ile ülkemizin hedeflerine daha kolay ulaşacağına inanıyoruz. Hafta sonu güven oylamasının ardından hızla sorunların çözümüne yönelik çalışmaların başlamasını bekliyoruz. Yeni hükümetimiz ülkemiz ve milletimiz için hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.