Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palandöken, "Ankara, şanlı Cumhuriyetimizin Başkenti"

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Ankara, sahip olduğu değer ve zenginliklere sahip çıkarak, Cumhuriyetimizle birlikte büyümeye ve gelişmeye devam edecek, daha nice yıllar dünyanın sayılı başkentleri arasında adından övgüyle söz ettirecektir"...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TESK Genel Başkanı Palandöken, "Ankara, sahip olduğu değer ve zenginliklere sahip çıkarak, Cumhuriyetimizle birlikte büyümeye ve gelişmeye devam edecek, daha nice yıllar dünyanın sayılı başkentleri arasında adından övgüyle söz ettirecektir" dedi.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ankara’nın Başkent oluşunun 93’üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayarak "Ankara Şanlı Cumhuriyetimizin başkentidir" dedi.
Ankara’nın Cumhuriyetin kurulması ve gelişmesi sürecinde birçok tarihi adıma ve stratejik karara ev sahipliği yaptığını belirten Palandöken mesajında şunları kaydetti:
"Şanlı Cumhuriyet tarihimize 93 yıldır Başkentlik yapan, doğu ve batı arasında bir köprü, ülkemizin kalbi olan güzel Ankara’mızın Başkent oluşunun yıl dönümünü kutluyorum. Milli mücadelenin sembol şehri Ankara, Cumhuriyet’in ilanından kısa süre önce ülkemizin başkenti seçilmiş ve bugüne kadar bu büyük sorumluluğu layıkıyla yerine getirmiştir. Ankara, sahip olduğu değer ve zenginliklere sahip çıkarak, Cumhuriyetimizle birlikte büyümeye ve gelişmeye devam edecek, daha nice yıllar dünyanın sayılı başkentleri arasında adından övgüyle söz ettirecektir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.