Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özgecan Aslan Semt Konağı’nda çocuk Şenliği

Beyoğlu Çocuk Etkinleri kapsamında Özgecan Aslan Semt Konağı’nda düzenlenen programda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Çocuklar ne kadar başarılıysa aileler de o kadar mutludur. Onlar ne kadar yükselirse devletimiz...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu Çocuk Etkinleri kapsamında Özgecan Aslan Semt Konağı’nda düzenlenen programda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Çocuklar ne kadar başarılıysa aileler de o kadar mutludur. Onlar ne kadar yükselirse devletimiz de o kadar yükselir” dedi.
Beyoğlu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı düzenlediği birbirinden güzel etkinliklerle kutladı. Son olarak Özgecan Aslan Semt Konağı’nda gerçekleştirilen programda çocukların sergilediği gösteriler adeta bir şölene dönüştü. Programı Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın yanı sıra başkan yardımcıları, meclis üyeleri, semt konakları temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda öğrenci ile veli katıldı.
MİNİKLERİN PERFORMANSI KATILIMCILARDAN TAM NOT ALDI
Bademlik Semt Konağı öğrencilerinin çelik adam gösterisiyle başlayan program, Özgecan Aslan Semt Konağı Öğrencilerinin Aşikar gösterisiyle devam etti. Çıksalın Semt Konağı, Aynalıkavak Semt Konağı, Muallim Cevdet İlkokulu, Haliç İlkokulu, Neşe Alten İlkokulu ve İhsan Şerif İlkokulu öğrencilerinin de birbirinden güzel gösteriler sergilediği etkinlik katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.
CENAB-I ALLAH ÇOCUKLARIMIZA İYİ BİR GELECEK NASİP EYLESİN
Özgecan Aslan Semt Konağı’nın 160’a yakın öğrencinin olduğunu söyleyen Başkan Demircan, “Bu mahalleye yeni bir heyecan geldi. 23 Nisan haftası münasebetiyle okullarda ve meydanlarda bir dizi etkinlik yapıyoruz. Elbette yavrularımız her şeyimiz, en kıymetli varlıklarımız ve geleceğimizdir. Çocuklar ne kadar başarılıysa aileler de o kadar mutludur. Onlar ne kadar yükselirse devletimiz de o kadar yükselir. Cenab-ı Allah iyi tahsillerle iyi aileler kurmalarını ve geleceklerini kurgulamalarını onlara nasip eylesin. Bütün dileğimiz ve duamız budur” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.