Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özen’den, Bursa Onkolji Hastanesi'ne ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili Refik Özen, Bursa Onkolji Hastanesi'ni ziyaret ederek hastalara "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2020 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2020 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özen’den, Bursa Onkolji Hastanesi'ne ziyaret

Refik Özen, Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'ni ziyaret etti. Habersiz gerçekleşen ziyarette Refik Özen, hastaları ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Hastalara ve yakınlarına şikayetleri olup olmadığını soran Özen, daha sonra Başhekim Halil Karahan ve diğer hastane personeliyle biraraya geldi. Türkiye'nin özellikle sağlık alanında dünyanın pek çok ülkesinden daha ileri düzeyde olduğunu ifade eden Özen, ancak bunu yeterli görmediklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "En büyük hayalim" dediği şehir hastanelerinin de devreye girmeye başladığını dile getiren Özen, "Pek çok kamu hastanemiz 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veriyor. Bizim için vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli. Sağlık alanında yatırımları hiçbir zaman 'fazla' görmedik, görmeyeceğiz" dedi. Onkoloji Hastanesi'ndeki hastaların ve yakınlarının genel anlamda hizmetten memnun olduğunu vurgulayan Özen, bunun kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

Refik Özen, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle olağanüstü şartlarda çalışan sağlık personeline de teşekkür ederek, "Biz sağlık çalışanlarımızı kahraman olarak görüyoruz. Hepsi bu süreçte üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirdiler, getirmeye de devam ediyorlar. Türkiye salgın sürecini en başarılı atlatan ülkelerin başında geliyor. Bunda sağlık çalışanlarının emeği ve katkısı çok fazla" diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.