Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel sporculardan, Demokrasi Şehidi Ömer Halisdemir anısına özel gece

Antalya’da başlayan Şehit Ömer Halisdemir Özel Sporcular Bocce Türkiye Şampiyonası’nda, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe kalkışmasında General Semih Terzi’yi vuran Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için özel gece düzenlendi.Türkiye Özel...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2016 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2016 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da başlayan Şehit Ömer Halisdemir Özel Sporcular Bocce Türkiye Şampiyonası’nda, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe kalkışmasında General Semih Terzi’yi vuran Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için özel gece düzenlendi.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından bir otelde düzenlenen şampiyonaya, 45 ilden 125 spor kulübünü temsilen 243 bayan ve erkek özel sporcu katıldı. 3 gün sürecek olan şampiyona, erkekler ve bayanlar kategorilerinde A ve B guruplarında 8 takımlı seriler halinde yapılacak.
Şampiyonanın ilk gecesinde, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe kalkışmasında Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı’nın emriyle General Semih Terzi’yi vurarak kahraman olan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için özel gece düzenlendi. Geceye, Antalya Vali Yardımcısı, Serik Kaymakam Vekili Mehmet Yavuz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sadettin Akçil, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim kurulu Asbaşkanları Efkan Korkmaz ve Ensar Kurt, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Cevdet İşbitirici, Mestan Koca, Osman Şeyranlıoğlu, Tufan Ökten ve Necla Göktaş, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Genel Koordinatörü Osman Akdemir, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Akın Üstün, özel sporcular kulübü yöneticileri ve sporcuları, bocce hakemleri ve aileleri katıldı. Astsubay Halisdemir ve Demokrasi şehitlerine saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşının okunması sırasında özel sporcuların selam durması ise duygulandırdı. Ayrıca gecede Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in adına yapılan klip gösterildi. Gösterim anında duygusal anlar yaşanırken Şehit Halis Demir alkışlanarak anıldı.
Gecede konuşan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sadettin Akçil, “Bizlere düşen her bulunduğu noktada ne olursa olsun işimizi iyi yapmak. Hani derler ya vatanını seven işini en iyi yapandır. Biz de gerek Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu olarak gerek kurumlarımızla kulüplerimizle gerek değerli antrenörlerimiz olarak işimizi en iyi şekilde yapıyoruz” dedi.
Antalya Vali Yardımcısı Serik Kaymakam Vekili Mehmet Yavuz ise Anadoluda ayrımcılığa yer olmadığını belirterek, “İnanıyorum ki tüm Türk vatandaşların hissettiği bir şeydir bu. Anadolu coğrafyası burada yaşayanlar için hiç ir ayrımcılığı kabul etmeyecek, Bu coğrafya Alevidir Sünni’dir Türk’tür Kürt’tür Çerkez’dir laik anti laik adına ne derseniz böyle lüksü olmayan bir coğrafya. Bu coğrafyada tarih boyunca hep güçlü devletlerin gözü olmuştur. Bu coğrafyada yaşıyorsak ayrılık gayrılık olmayacak. Birbirimize sıkıca kenetleneceğiz. Güçlü olacağız. Başka da yaşama şansı vermeyecekler” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.