Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel) - Polis vatandaş el ele demokrasi nöbetinde

FETÖ’nün darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetine çıkan vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile meydanları boş bırakmıyor.Aksaray’da da binlerce vatandaş demokrasi nöbetini sürdürürken, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ’nün darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetine çıkan vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile meydanları boş bırakmıyor.
Aksaray’da da binlerce vatandaş demokrasi nöbetini sürdürürken, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından meydanda geniş güvenlik önlemleri alınıyor. Otomatik silahlarla meydan ve şehrin belirli bölgelerine konuşlanan İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı özel tim, adeta kuş uçurtmuyor.
Hükümet Meydanı’nda vatandaşlarla ele ele, içi içe güvenliği sağlayan polisler, çocukların ve vatandaşların da gurur, mutluluk ve güven kaynağı oldu. Darbe girişiminin ardından polislere karşı daha pozitif tavırlar sergileyen vatandaşlar, “Onlar bizim için, biz de onlar için varız” diyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Aksaray İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, halkın güvenlik güçlerine büyük bir değer verdiğini belirterek, “Güvenlik kuvvetlerimiz, darbeye bulaşmamış askerlerimiz, polislerimiz, korucularımız, hepsi bu vatan millet için, halkımız için hizmet veriyor. Halkımız bu kurumları, darbeye bulaşmamış kişileri, darbe niyetinde olmayan kişileri, polisimizin kıymetini biliyor. Onların güvenliği için çalışıyoruz. Bu tabi bizi çok mutlu ediyor. Güvenlik hizmetlerinin böyle onurlandırılması, taçlandırılması bir emniyet müdürü olarak beni son derece sevindiriyor. Bizler emniyet müdürlüğü personeli olarak devletimizin hizmetinde, milletimizin emrinde her şart altında çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.