Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Öğrenciler Polis Oldu

Polis Haftası nedeniyle Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlik ile Özel Zonguldak Terapi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, polis kıyafeti giydiler.Rehber öğretmenleri ve aileleri ile birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis Haftası nedeniyle Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlik ile Özel Zonguldak Terapi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, polis kıyafeti giydiler.
Rehber öğretmenleri ve aileleri ile birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yılı münasebetiyle Zonguldak Çevik Kuvvet ek binasını ziyaret eden özel eğitimli öğrenciler, Çevik Kuvvet binasını gezdi. Ardından özel eğitimli öğrencilere, polislik mesleği ve yaptıkları işler hakkında bilgiler verildi ve öğrencilere polis kıyafeti giydirildi.
Ardından polisler ile hatıra fotoğrafı çektiren özel eğitimli öğrenciler, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yılı nedeniyle polislere hediye verdiler. Ziyaretin sonunda Çevik Kuvvet polisleri özel eğitimli öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.