Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel) Obeziteden kurtaran doktorunu nikah şahidi yaptı

Çocukluğundan beri fazla kilolarından kurtulamayan İzmirli Merve Şenbahar (25), azmetti ve 1,5 yılda 108 kilodan 52 kiloya düştü. Zayıfladıktan sonra hayatının aşkını bulan genç kadın, obezite ameliyatını gerçekleştiren Genel Cerrahi...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocukluğundan beri fazla kilolarından kurtulamayan İzmirli Merve Şenbahar (25), azmetti ve 1,5 yılda 108 kilodan 52 kiloya düştü. Zayıfladıktan sonra hayatının aşkını bulan genç kadın, obezite ameliyatını gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Serdar Kaçar’ı da nikah şahidi yaptı.
İzmir’de yaşayan 25 yaşındaki Merve Şenbahar, çocukluğundan beri fazla kilo problemi yaşıyordu. Kiloları sebebiyle evlilik fikrinden hep uzak durduğunu söyleyen genç kadın, zayıflamaya karar verdi ve 1,5 yılda 56 kilo vererek 108 kilodan 52 kiloya düştü. Zayıflamaya başladıktan kısa bir süre sonra hayatının aşkı Yasin Demirhan (37) ile tanışıp evlenmeye karar veren Şenbahar, en mutlu gününde kendisini ameliyat eden "Kahramanım" dediği Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Serdar Kaçar’ı da nikah şahidi yaptı.
"Kahramanım"
Kilo verme sürecini anlatan Şenbahar, "1,5 yılda 56 kilo verdim. Zayıflama sürecim çok güzel geçti. Her şey çok normaldi. Keşke çok daha önce ameliyat olsaydım. Doktorum ve ekibimden çok memnundum. Doktorum Serdar Bey benim kahramanım. O yüzden nikah şahidim olmasını istedim. O da beni kırmadı. Hayatımın dönüm noktasını yaşatan bir kişi" dedi.
"Eğer önce tanışsaydım beni beğenmezdi"
Eşi Yasin Demirhan ile ameliyatın ardından tanıştığını belirten Şenbahar, "Eğer önce tanışsaydım beni beğenmezdi. Hatta kendisi de itiraf etti. Hem kilo verdim, hem eşimi buldum. Şimdi yuvamı kuruyorum. Bunlar doktorum Serdar Kaçar’ın sayesinde oldu. Hayatım bir anda değişti. Evliliği hiç düşünmüyordum ama şuanda evleniyorum. İnsanın kiloluyken psikolojisi bozluyor. Kendinizi beğenmiyorsunuz ama şuanda aynaya baktığımda çok mutluyum" diye konuştu.
"Şahitliği gururla kabul ettim"
Şenbahar’ın eşi Demirhan, "Kilolu halini beğenmeyeceğim konusu tabii ki bir espri ama o şuan kilo verdiği için çok mutlu. Hocasına sık sık teşekkür ediyor. Biz çok mutluyuz" derken, Şenbahar’ı ameliyat eden doktor Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Serdar Kaçar ise şunları söyledi:
"Merve, 1,5 yılda 56 kilo verdi. İçinden neredeyse bir insan çıktı. Biz sadece tetiği çektik. Merve kendi hayatını kendi değiştirdi. Başrolde o var. Yeni bir hayata başlarken benim nikah şahidi olmamı istedi. Ben de gururla kabul ettim. Onlara ömür boyu mutluluklar diliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.