Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Harekattan Özel Hizmete

Şırnak’ta düzenlenen terör operasyonunda mayına basması sonucu yaralanarak, emekliye ayrılan Jandarme Özel harekat Tugayı’nda görevli Üsteğmen Hamit Yıldız, 9 yıldır hayalini kurduğu özel şirketin açılışını Çanakkale Deniz Zaferi...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta düzenlenen terör operasyonunda mayına basması sonucu yaralanarak, emekliye ayrılan Jandarme Özel harekat Tugayı’nda görevli Üsteğmen Hamit Yıldız, 9 yıldır hayalini kurduğu özel şirketin açılışını Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma gününde gerçekleştirdi.
Şırnak’ta terörle mücadele kapsamında düzenlenen nokta operasyonuna çıkan Jandarma Özel Harekat Taburunda görevli Üsteğmen Hamit Yıldız, mayına basması sonucu ayağından yaralandı. Uzun süre tedavi gören Yıldız, malulen emekliye ayrıldı. Uzun süren tedavi süresince gazi ve şehit yakınlarına yardımcı olabilmek için 2 adet web sitesi açan Yıldız, burada bizzat görüştüğü gazi ve şehit yakınlarının bir çok sorununa ise ekonomik nedenlerden dolayı yardımcı olamadı. Bu nedenle yıllardır, geliri gazi ve şehit yakınlarına aktarılacak bir şirket kurmak isteyen Hamit Yıldız, Global Web Dizayn, İnternet, Bilişim ve Teknolojileri Limited Şirketi’ni kurarak hizmet vermeye başladı. Şirketin resmi açılışını ise 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler gününde yapan Yıldız, şirketin gelirinin yüzde 10’unun gazi ve şehit yakınlarına aktarılacağını ifade etti.
Türkiye genelinde hizmet veren Esnafbul isimli web sitesi ile Hamido markasını da oluşturan Yıldız, yine kendisine ait gazihaber.com ile şehitgazi.com isimli web sitelerinden şehit yakınları ve gazilerin sorunlarına bizzat yardımcı oluyor.
ESNAFBUL WEB SİTESİ
Yıldız, esnafbul isimli web sitesinin amacının da en iyi esnafları tespit etmek olduğunu anlatarak, sitenin ilk şubesini Gaziantep’te hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Şubenin açılış töreninde konuşan Yıldız, "Gaziantep’te ciddi anlamda web tasarım ve yazılım anlamında bir boşluk olduğunu gördük. Gaziantep’in saygın iş adamları, şehir dışından web yazılım ve tasarım ihtiyaçlarını karşıladıklarını fark ettik. Bu konuda kolları sıvadık. Gaziantepliler olarak, yerel gücümüzle yerel imkanlarımızla, kendi kısıtlı imkanlarımızla Global Web Dizayn İnternet Bilişim Teknolojileri ve Ticaret Ltd. Şti’yi faaliyete geçirdik ve şu anda, Türkiye’nin 4 bir yanından iş almaya devam ediyoruz. Sınırları bile aştık. Fransa ve Almanya’dan insanlar kuruluşlar bizden hizmet almaktadırlar. Biz hem örnek olması açısından hem de 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle, gelirimizin yüzde 10’unu Şehit aileleri ve Gaziler Derneğimize bağışlama kararı aldık. Bütün şehit ailelerine, gazilerimize ve şehit yetimlerine bu imkanları sağlamak gayretinde olacağız. Şehit ve Gaziler için ne yapsak bile azdır. Burada özellikle şehit aileleri bizim için çok önemlidir” dedi.
Açılış töreninde konuşan Hamido Organik Baharatları Satış Sorumlu Mehmet Ali Şahin, öncelikli hedeflerinin gazilere ve ailelerine yardımcı olmak olduğunu söyledi.
GAZİDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE YARDIM
Türkiye Harp Mahlulü Gaziler, Şehir Dul ve Yetimler Deneği Gaziantep Şube Başkanı Hasan Basri Yılmaz ise “Gazi Yüzbaşımız Hamit Yıldız’ın iş yeri Esnafbul’dan Gaziantep lezzetlerin, aldığınız zaman onun yüzde onu Gaziantep Şehit ailelerine gitmektedir. Bu Türkiye’de bir ilktir. İnşallah kardeşimiz Hamit güzel kar eder bundan bize pay aktarır da bizde derneğimiz kimseye muhtaç etmeyiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.