Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Yavru kediyi kurtarmak için yeni dekorunu acımadan kırdırdı

Kocaeli’de yeni açtığı iş yerinin zeminindeki boşluğa sıkışan kedinin kurtarılması için itfaiyeden yardım isteyen işletmeci, yavru kedinin kurtarılması için iş yeri dekorunun kırılmasına acımadı.Kocaeli’nin İzmit ilçesi Cumhuriyet...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de yeni açtığı iş yerinin zeminindeki boşluğa sıkışan kedinin kurtarılması için itfaiyeden yardım isteyen işletmeci, yavru kedinin kurtarılması için iş yeri dekorunun kırılmasına acımadı.
Kocaeli’nin İzmit ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerine yeni açılan börekçinin içerisinde asma tavan altına sıkışan yavru kediyi kurtarmak için iş yeri sahibi dekorunu acımadan kırdırdı. Edinilen bilgiye göre işletmeci Oktay Bilir, sabah saatlerinde dükkana giren yavru kediyi dışarı çıkarmak istedi. İşletmecinin çıkarmak için mücadele ettiği yavru kedi ise korkunca dükkan içindeki asma zeminin altına girdi. Zeminin altındaki su saatinin okunması için açık bırakılan delikten giren kediyi bulunduğu yerden çıkaramayan iş yeri sahibi de itfaiye ekiplerinden yardım istedi.
Yeni dekoru kediyi kurtarmak için kırdırdı
Kısa süre sonra iş yerine gelen itfaiye ekipleri de kediyi bulunduğu yerden çıkaramayınca, iş yeri sahibine zemindeki dekorun kırılması gerektiğini söyledi. İş yeri sahibi Oktay Bilir de yavru kedinin canına zarar gelmemesini isteyerek, yeni yaptırdığı dekorun kırılmasını kabul etti. Bunun üzerine hilti ile parçalanan dekordan içeri giren itfaiye memuru, yavru kediyi bulunduğu yerden çıkardı.
“Önemli olan kedinin kurtarılması, dekor yeniden yapılır”
Kedinin kurtarılmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen işletmeci Oktay Bilir, “Dükkandan çıkarmak için mücadele ederken yavru kedi merdivenin altındaki boşluğa girdi. Süt koyduk, börek koyduk ama çıkaramadık. Önemli olan tabii ki hayvanın güvenliğiydi, sağlığıydı. Kazasız belasız aldılar. Dükkanımızı yeni açtık dekorumuz yeni ama o önemli değil. Tekrar yaptırırız. Önemli olan cana bir şey gelmemesi. Onu kurtardık. İtfaiyeci arkadaşların eline ayağına sağlık” dedi.
Yavru kedi rehabilitasyon merkezine götürüldü
Sıkıştığı yerden çıkarılan yavru kedi, çevredekilerin verdiği süt ile bir süre beslendikten sonra bir kutuya koyularak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne götürülmek üzere zabıta ekiplerine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.