Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Yaralı Silah Arkadaşı, Şehidi Yalnız Bırakmadı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan özel harekat polisi Ebubekir Durmuş’u, 20 gün önce bir çatışmada kolundan yaralanan silah arkadaşı yalnız bırakmadı. Yaralı polis, Adana’ya getirilen...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan özel harekat polisi Ebubekir Durmuş’u, 20 gün önce bir çatışmada kolundan yaralanan silah arkadaşı yalnız bırakmadı. Yaralı polis, Adana’ya getirilen arkadaşının Türk bayrağına sarılı tabutuna omuz vermeye çalıştı.
Bağlar ilçesi, Oryıl kavşağında dün sabaha karşı terör örgütü PKK mensupları ile özel harekat polisleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 3 terörist öldürülürken, polis memuru Ebubekir Durmuş (25) şehit oldu.
Bir yıl önce Aylin Durmuş ile evlenerek yuva kuran Durmuş için Diyarbakır’da tören düzenlendikten sonra naaşı memleketi Adana’ya uçakla gönderildi.
Şehidi, 20 gün önce beraber teröristlerle çatıştıkları sırada kolundan yaralanan özel harekat polisi de yalnız bırakmadı. Kolundan yaralı olmasına rağmen özel harekat polisi onun cenaze törenine katılmak için Adana’ya geldi. Şehidin Türk Bayrağı’na sarılı naaşı cenaze aracıyla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne getirildi. Burada şehidin naaşını özel harekat ve manga polisi omuzlarken, şehidin kolundan yaralı silah arkadaşı da tabuta omuz vermeye çalıştı.
Şehidin naaşı daha sonra morga konuldu. Şehidin silah arkadaşının yanındaki kadının ise gözyaşlarına boğulduğu görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.