Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Temizlik İşçisi Bulduğu 20 Bin TL’lik Çeki Sahibine Teslim Etti

Başkakşehir’de temizlik işçisi olarak çalışan Hüseyin Bilge, sokakları temizlerken bulduğu yıllık gelirine eşit 20 bin Türk Lirası değerindeki çeki sahibine teslim etti.Başakşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkakşehir’de temizlik işçisi olarak çalışan Hüseyin Bilge, sokakları temizlerken bulduğu yıllık gelirine eşit 20 bin Türk Lirası değerindeki çeki sahibine teslim etti.
Başakşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Hüseyin Bilge, sokakları temizlerken yerde bulduğu 20 bin liralık çeki  Başakşehir Polis Merkez Amirliği’nde sahibine teslim etti. Bilge, maaşının 12 katı değerindeki çeki sahibine ulaştırarak örnek bir davranış sergiledi.
"ÇOLUK ÇOCUĞUMDAN ÇIKAR DİYE TESLİM ETTİM"
Çeki sahibine teslim etmenin bir insanlık görevi olduğunu belirten temizlik görevlisi Hüseyin Bilge, duygularını şu cümlelerle aktardı: “Başakşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışıyorum. Başakşehir 4. Etap’ta sokağı süpürürken katlanmış halde çeki buldum. Çeki müdürlüğüme götürdüm, teslim ettim.  Haram para olduğu için, bu parayı yersem çoluğumdan çocuğumdan çıkar diye sahibine ulaştırmak istedim. Şimdi de İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sahibine teslim ettim.”
"ÇEKİ, SIKINTILI SÜRECİ YAŞAMADAN BULDUK"
Çeki kaybettiğini ilk günde fark etmediğini dile getiren Kemal Seyitoğlu ise “Böylesine duyarlı insanların olması bizleri çok mutlu ediyor. Kaybettiğimizi anladığımız zaman, belirli mercilere müracaatımızın yapıp durdurabiliyoruz ama bu uzun ve sıkıntılı bir süreç. Tabii biz bu sıkıntılı süreci yaşamadan çeki bulduğumuz için sevinçliyiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.