Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Televizyonlarda gördüklerinden korkup çocuğunu 4 yıl saklamış

Geçtiğimiz günlerde yapılan polis aramasıyla evinde gizli bir dolapta sakladığı kızı bulunarak annesine teslim edilen Muharrem Salman, 4 yıl boyunca kızını annesinden sakladığını anlatarak, "İnternetten sevgilisi çıkınca öyle bir anneye...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Geçtiğimiz günlerde yapılan polis aramasıyla evinde gizli bir dolapta sakladığı kızı bulunarak annesine teslim edilen Muharrem Salman, 4 yıl boyunca kızını annesinden sakladığını anlatarak, "İnternetten sevgilisi çıkınca öyle bir anneye kız çocuğunu teslim etmek istemedim. Her gün örneklerini görüyoruz, sevgilisiyle beraber çocuklarını öldüren anneler var. Bundan korktum, çekindim çocuğumu vermedim" dedi.
İzmir’de yaşayan Muharrem Salman’ın (43), Aysun Demirtaş’tan (33) boşanmasının ardından 7 yaşındaki kızı Elif’i 4 yıl saklayıp annesine vermemesi ve kızın geçtiğimiz günlerde evindeki gizli bir bölmede polis tarafından bulunarak Tokat’ta yaşayan annesine verilmesi kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. 2012 Eylül ayında Aysun Demirtaş’tan boşandığını söyleyen Muharrem Salman, olayla ilgili tüm detayları İHA’ya anlattı.
Aysun Demirtaş’ın söylediği gibi kızını adliye önünden zorla kaçırmadığını ifade eden baba Muharrem Salman, "Bir ay sende bir ay bende kalsın diyerek götürdü çocuğumu. Tokat’a almaya giderken de beni tehdit ettiler. Ben her şeye rağmen aldım çocuğumu. Adliye çıkışında Elif benim kucağımdaydı. Bize saldırdılar. Hem Elif’in üstü yırtıldı, hem ben yere düştüm. Bu olay olduğu zaman velayet ikimizindi. Adliye çıkışı kızımı kaçırdı diye söyleniyor. Kızım zaten bendeydi. Ben anaokuluna yazdırmıştım onu" dedi.
"Boşanma sebebi farklı"
Bazı haberlerde yazıldığı gibi boşanma sebeplerinin şiddetli geçimsizlik ve fiziksel şiddet olmadığını da ileri süren Muharrem Salman, "Boşanma sebebimiz, kendisinin internet ortamında sevgili edinip evi terk etmesidir. Evi terk ederken para, saat ve bazı eşyaları da yanında alıp götürdü. Bunlar mahkeme tutanaklarında da var" iddiasında bulundu.
"Korktum, çocuğumu vermedim"
Kızı Elif’i 4 yıl annesinden sakladığını da itiraf eden baba Salman, "İnternetten sevgilisi çıkınca öyle bir anneye kız çocuğunu teslim etmek istemedim. Her gün örneklerini görüyoruz, sevgilisiyle beraber çocuklarını öldüren anneler var. Bundan korktum, çekindim çocuğumu vermedim" dedi.
Polis baskınından 2 gün önce kızı Elif’le birlikte İzmir’e geldiklerini de söyleyen Salman, "Evimizi devamlı polis basıyordu. Sonra gelip bulurlar diye o dolabı ben yaptım. ’Polis gelince buraya saklanırsın kızım’ dedim. Elif bu evde 2 gün kaldı 2. gün de bulundu zaten" diye konuştu.
"O anneyle büyümesin"
Elif’in doğduğundan beri kendisine düşkün olduğunu anlatan baba Muharrem Salman, "Elif bebekliğinden beri annesiyle yakın değildi. Bu doktora da soruldu, ‘çocuk neden babaya bu kadar düşkün?’ diye. Çocuk 1 ay Tokat’ta kalınca bile psikolojisi bozulmuştu. Ben çocuğumun o anneyle büyümesini istemiyorum. Bana verilmezse bile Sosyal Hizmetlerde büyümesini istiyorum. Elimden geldiği kadar hukuk mücadelemi sürdüreceğim" dedi.
"İşkence yapacak olsam annesine verirdim"
Kızı Elif’le 4 senede çok şey yaşadıklarını anlatan Salman, "Ben kızımı çok seviyorum. O da bana çok düşkün. Bu kadar cezayı göz önüne aldım, hiç çalışmadım. Ben işkence yapacak olsam kızımı annesine verirdim, keyfime bakardım. Ben bu kadar çileyi göze aldım, bu kadar cezayı göze aldım" ifadelerini kullandı.
Kızı Elif için gizli bölme yaptığı yeri de gösteren baba, "Elif’in zindanı dedikleri yer burası. Bir defa girip çıktı hepsi bu kadar. Kızımı çok özledim. Elbiseleri, her şeyi bende duruyor" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.