Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Tek dileği, akülü bir araca sahip olmak

Muş Malazgirt’te yaşayan engelli genç, çocukluğundan beri akülü bir aracın hayalini kuruyor.Muş’un Malazgirt ilçesi Saftekin Gazi Mahallesinde yaşayan ve engelli olan Mehmet Emin Gezer adlı vatandaş, çocukken geçirdiği havalenin ardından...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muş Malazgirt’te yaşayan engelli genç, çocukluğundan beri akülü bir aracın hayalini kuruyor.
Muş’un Malazgirt ilçesi Saftekin Gazi Mahallesinde yaşayan ve engelli olan Mehmet Emin Gezer adlı vatandaş, çocukken geçirdiği havalenin ardından yanlış iğne vurulması sonucu felç oldu. Evinden dışarıya dahi adım atamayan Gezer, arkadaşlarının yardımıyla dışarıya çıkartılıp gezdiriliyor. 32 yaşındaki talihsiz vatandaşın tek hayali ise yetkililerin kendisine akülü bir araç tahsis etmesi. 7 kardeşin ortancası olan Mehmet Emin, diğer vatandaşlar gibi özgürce gezmek istiyor.
Havale geçirdikten sonra toparlanamadığını söyleyen Mehmet Emin Gezer, “Küçüklükten iğne vuruldum bu hale geldim. Hiçbir yere gidemiyorum. Sakatım, arkadaşlarım gelip beni sırtına alarak götürebiliyor. Herkesin yanına kendim gitmek istiyorum. Çarşıya da gidemiyorum. Tek dileğim bir akülü araç verilmesidir” dedi.
Eşinin de vefat ettiğini belirterek oğluyla birlikte yaşadıklarını ifade eden annesi, “Oğlum küçükken havale geçirdi. Sonra bu hale geldi. Küçüklükten beri hasta, ağlıyor. Arkadaşları, kardeşleri getirip götürüyorlar. Onun da gezmesini, gelip gitmesini istiyoruz. Haline çok üzülüyor, çok üzüntü çekiyor” dedi.
Arkadaşları; Murat Esen, Fikret Akçan, Murat Gezer ve Ahmet Özdemir ise Gezer’in canını sıkılması için her zaman yanında bulunmaya çalışıyorlar. Arkadaşları, “Yanında olmak istedik. Kendisine destek veriyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.