Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Suyun Altında Horon Teptiler

Rizeliler Bodrum’da suyun altında kemençe eşliğinde horon tepti. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı anlar su altı kamerası tarafından an be an kayıt altına alındı.Karadeniz Dalgıçlar Kulübü’ne bağlı 11 kişilik grup batık dalışları...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rizeliler Bodrum’da suyun altında kemençe eşliğinde horon tepti. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı anlar su altı kamerası tarafından an be an kayıt altına alındı.
Karadeniz Dalgıçlar Kulübü’ne bağlı 11 kişilik grup batık dalışları eğitimi için Bodrum’a gitti. Burada eğitim için kiralanan tekne ile batık dalışları eğitimine başlayan grup bir anda bir sürprizle karşılaştı. Eğitim esnasında tekneden aşağıya doğru su altı hoparlörleri sarkıtıldı. Tekneden çalınan kemençe sesi hoparlör sayesinde suyun altına verildi. Kemençe sesini duyan Rizeli dalgıçlar hemen el ele tutuşarak horon oynamaya başladı.
Rizeli dalgıçların su altındaki horon şovu çevredeki arkadaşlarından da tam not aldı. Su altı kamerasıyla kayıt altına alınan o anlar, sosyal paylaşım sitelerinde ise tık rekorları kırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.