Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Susuz Kalan İneklerin Çileye Dönen Yolculuğu Kamerada

İstanbul TEM Otoyolu’nda bir TIR’ın dorsesinde yolculuk yapan ineklerin susuzluk nedeniyle düştükleri içler acısı durum kameralara yansıdı. Hayvanların zorlu yolculuğunu cep telefonuyla kaydeden bir hayvansever, yoldan aldığı suları seyir...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul TEM Otoyolu’nda bir TIR’ın dorsesinde yolculuk yapan ineklerin susuzluk nedeniyle düştükleri içler acısı durum kameralara yansıdı. Hayvanların zorlu yolculuğunu cep telefonuyla kaydeden bir hayvansever, yoldan aldığı suları seyir halindeyken ineklere doğru döktü.
Bir hayvansever tarafından çekilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Yabancı plakalı bir ülkeye ait kapalı bir TIR’ın içine konulan ineklerin içler acısı hali seyir halindeki bir vatandaş tarafından görüntülendi. Sokak Hayvanlarını Korutma Yaşatma Rehabilitasyon ve Eğitim Derneği (SOHAYKO) üyesi olduğu öğrenilen bir kişi tarafından çekilen görüntülerde, Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na gitmekte olan kapalı bir TIR’ın içinde bulunan ineklerin havasızlıktan ve susuzluktan bağırdıkları görülüyor. Susuzluk çeken ineklerin TIR’ın demir parmaklıklarını yalaması görüntülere yansırken, görüntüleri çeken vatandaş, ineklerin susuzluğunu gidermek için yoldan aldığı suları seyir halindeyken ineklerin üzerine döküyor.
İneklerin susadığını belirten hayvansever, çektiği görüntülerde, "Bu hayvanlar kaç saatlik yollardan gelip, bu halde kesilmek için mezbahalara gidiyorlar. Bu da Sultanbeyli’de bir firmaya gidiyor zannediyorum. Bu hayvanlar susamış haldeler" ifadelerini kullanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.