Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Seyyar Satıcı Kadın Hem Çocuklarına Hem Kocasına Bakıyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Ayşe Taşdemir, 15 yıldır seyyar satıcılık yaparak hem 3 çocuğunu okutuyor hem de kanser hastası kocasına bakıyor.Kadirli ilçesinde bir tabla üzerinde 15 yıldır sebze satarak geçimini...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Ayşe Taşdemir, 15 yıldır seyyar satıcılık yaparak hem 3 çocuğunu okutuyor hem de kanser hastası kocasına bakıyor.
Kadirli ilçesinde bir tabla üzerinde 15 yıldır sebze satarak geçimini sağlayan Ayşe Taşdemir’in hayat hikayesi duyanların yüreğini burkuyor. Seyyar satıcı kadının kocası Erdoğan Taşdemir 15 yıl önce orman işçisi olarak çalıştığı sırada üzerine tomruk düşmesi sonucu yatağa mahkum oldu. Kocasının bu durumundan dolayı evin tüm yükü Ayşe Taşdemir’in üzerine kaldı. Kendisine bir tabla yaptıran kadın 15 yıl önce mahalle aralarında sebze satarak seyyar satıcılığa başladı. Seyyar satıcılık yaparak ailesinin geçimini sağlayan kadın hem kocasına baktı hem de üç çocuğunun eğitim öğretim hayatına devam etmesini sağladı. Şu anda en büyük kızı Tülay üniversite de anestezi bölümünde okuyor. Diğer kızı Ümmügülsüm lise 3’üncü sınıfta en küçük kızı ise lise 1 de eğitim öğretim hayatına devam ediyor. Her kadının çalışması gerektiğini belirten Ayşe Taşdemir, “Eşim önce bir iş kazası geçirdi yatağa düştü. sonra ki yıllarda ise prostat kanseri oldu. Aile geçimini sağlamak bana kaldı. Allahıma binlerce şükür, çok şükür işlerim iyi. Geçinip gidiyoruz. Çalışmak emek vermek güzel bir şey. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.