Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel haber) Şehrin ortasında sürpriz evlilik teklifi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde aşçılık yapan 21 yaşındaki Devran Çakmak 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Tuğba Kılıç’a şehrin en işlek meydanında hazırladığı pankartla evlilik teklifi yaptı.Denizli’nin Pamukkale ilçesinde...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel haber) Şehrin ortasında sürpriz evlilik teklifi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde aşçılık yapan 21 yaşındaki Devran Çakmak 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Tuğba Kılıç’a şehrin en işlek meydanında hazırladığı pankartla evlilik teklifi yaptı.
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde özel bir firmada aşçılık yapan 21 yaşındaki Devran Çakmak, 2 yıldır beraber olduğu sevgilisi ve kendisi gibi aşçı olan Tuğba Kılıç’a (21), şehrin en işlek meydanında açtığı pankart ve ağaçlara astığı balonlarla evlilik teklifi yaptı. Teklif yerine gözü kapalı gelen genç kız ise patlayan konfetiler nedeniyle önce korktu sonra gözyaşları dökerek mutlu oldu. Çakmak ve Kılıç çifti, ağaçlara asılan balonlarla ve yere serilen gül yaprakla ile mumların yakıldığı 15 Temmuz Şehitler Delikliçınar Meydanındaki alana arabayla geldi. Daha sonra üzerinde "Önümüzdeki 40-50 yıl için başka planın yoksa benimle evlenir misin?" yazılı pankart ve kalpli balonlar ile çevreye toplanan vatandaşlar arasında evlenme teklif etti. Şehrin en işlek meydanında vatandaşları meraklı bakışları arasında yapılan sürpriz evlilik teklifi sırasında 21 yaşındaki Kılıç, gözyaşlarına hakim olamayarak ‘evet’ deyip teklifi kabul etti.
Teklifin kabul edilmesinin ardından damat adayı Çakmak, Tuğba Kılıç’ın parmağına yüzük taktıktan sonra dans ettiler. Çevredeki meraklı vatandaşlar ise cep telefonlarıyla bu anları kaydetti.
Çok mutlu olduğunu belirten Devran Çakmak, “Ömrümün sonuna kadar onunla beraber olmak istiyorum. Dünyaya bir daha gelsem, tekrar aynı kişiyi seçerim, diyeceğim tek şey budur. Herkesin içinde olmasını istedim” dedi.
Sürpriz evlilik teklifi karşısında çok duygulandığını belirten Kılıç, “Zaten ağladım, tamamen sürpriz olmadı ama buranın olacağını hiç düşünmemiştim. Bu meydanda olacağını hiç düşünmemiştim. Her şey için teşekkür ederim” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.