Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Şehit eşinin acı bayramı

Ordu’nun Akkuş ilçesinde, jandarma timine yönelik terörist saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Hacı Emin Pişkin’in eşi Tülin Pişkin, 6 yıldır bayramı mezar taşına sarılarak kutluyor.Kurban Bayramı’nın 1. günü Asri Mezarlıkta...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’nun Akkuş ilçesinde, jandarma timine yönelik terörist saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Hacı Emin Pişkin’in eşi Tülin Pişkin, 6 yıldır bayramı mezar taşına sarılarak kutluyor.
Kurban Bayramı’nın 1. günü Asri Mezarlıkta bulunan garnizon şehitliği de şehit annesi, babası, çocukları ve eşleri tarafından ziyaret akınına uğradı. Ordu’nun Akkuş ilçesinde, 3 Ağustos 2010 da jandarma timine yönelik terörist saldırıda eşi Uzman Çavuş Hacı Emin Pişkin’i şehit veren Tülin Pişkin de bayramda önce şehit eşine koştu. 6 yıldır her bayramın 1. gününde önce şehitliğe gelen Pişkin, eşinin bayramını kutlayarak onunla hasret giderdi.
Olayın üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen onu hiç unutmayan Pişkin, eşinin mezar taşına sarılıp dakikalarca öyle bekledi. Daha sonra eşinin mezar taşındaki fotoğrafını seven Pişkin, dakikalarca ona bakıp gözyaşlarını tutamadı. Pişkin, eşi olmadan geçen bayramların çok zor olduğunu ve acı içinde geçtiğini belirterek, "Onsuz geride kalan iki oğlumu büyüttüm. Onsuz her şey çok zor oldu. Söylenecek her şey boş. Her bayram buraya gelip onun yokluğunu gidermeye çalışıyoruz" dedi.
Son günlerde artan şehit haberlerinin de kendilerini yıktığını belirten tülin Pişkin aradan 6 yıl geçmesine rağmen yeni şehit haberleriyle acılarının tazelendiğini, eşi şehit olmuş gibi üzüldüğünü söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.