Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Şehir Merkezinde Yılan Paniği

Kocaeli’de sıcak hava sebebiyle yuvalarından çıkan yılanlar ev ve iş yerlerini mesken tuttu. Kartepe ilçesinde bir iş yerine giren yaklaşık 1.5 metre boyundaki yılan itfaiye tarafından çıkartıldı. Eve giren bir başka yılan ise başı kesilerek...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de sıcak hava sebebiyle yuvalarından çıkan yılanlar ev ve iş yerlerini mesken tuttu. Kartepe ilçesinde bir iş yerine giren yaklaşık 1.5 metre boyundaki yılan itfaiye tarafından çıkartıldı. Eve giren bir başka yılan ise başı kesilerek öldürüldü.
Kocaeli’nde sıcaktan bunalan yılanlar vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Ev ve iş yerlerinde yılanla karşı karşıya gelen vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kartepe ilçesi Emekevler Mahallesinde marangozluk yapan İsmail Şenyuva, yeşil alandan iş yerine girmeye çalışan yılanı itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi iş yerinin önünde bulunan yılanı, yılan sopası yardımıyla alarak bir poşetin içerisine koydu ve tekrar doğaya bırakmak üzere götürdü.
İzmit ilçesinde ise Yenidoğan Mahallesi Yıldız Sokak üzerinde ikamet eden Servet Canlı, evinin yan tarafında bulunan yeşillik alandan gelerek eve girmeye çalışan yılanı itfaiye ekiplerine bildirdi. Dar sokaklar ve kapalı yollar yüzünden itfaiyenin geç kalması nedeniyle yılana kendi müdahale etmek zorunda kalan Canlı, evine girmeye çalışan yılanı kürekle başını keserek öldürdü. Olayın yaşandığı sokağa gelen itfaiye ekipleri de Servet Canlı’nın yılanı öldürdüğü yerde inceleme yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.