Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Rıza Baba ve Mesut Komiser alıcılarını bekliyor

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan hayvan pazarında isimleri Rıza Baba ve Mesut Komiser koyulan iki koç, satıcısının rütbelerini dikkate alarak belirlediği fiyatlarla alıcılarını bekliyor.Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Modern Hayvan...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2017 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2017 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Rıza Baba ve Mesut Komiser alıcılarını bekliyor

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan hayvan pazarında isimleri Rıza Baba ve Mesut Komiser koyulan iki koç, satıcısının rütbelerini dikkate alarak belirlediği fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan Modern Hayvan Pazarındaki Taner Cihan isimli Hopalı celep, satışa çıkardığı kurbanlık koçlarının ikisinin ismini Rıza Baba ve Mesut komiser koydu. Artvin’in Hopa ilçesinden 130 küçükbaş koyunla geldiklerini söyleyen Taner Cihan, koçlardan ikisinin ismini severek izledikleri dizisinden esinlendiklerini belirtti. Rıza Baba ve Mesut Komiser isimlerini verdikleri iki koçun rütbelerine göre fiyatlandırıldığını söyleyen Cihan, “Rıza Baba ve Mesut Komiser dizideki karakterleri gibi, duruşları ve delikanlılıklarından isimlerini aldılar. Rıza Baba 95 kilogram 2 bin TL fiyatı var. Mesut Komiser ise 85 kilogram onun da bin 800 TL fiyatı var. Bu fiyat farkı da Rıza Baba’nın daha kıdemli olmasından kaynaklanıyor” dedi.

Bu seneki küçükbaş kurbanlık fiyatlarına da değinen Taner Cihan, “Küçükbaş kurbanlarda en düşüğü 900 TL en yüksek fiyatı olanda Rıza Babamız 2 bin TL’dir. Vatandaşlar kurbanlıkları beğeniyor, almak istiyorlar ama alım gücü olmadıkları için alamıyorlar. Gerçekten kurbancıda olsun alıcıda olsun büyük sıkıntılar var” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.