Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Medipol Başakşehirli futbolculardan vefa örneği

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Futbol Kulübü tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte ilçenin en yaşlı çifti ziyaret edildi. 78 yıllık evli çifti ziyaret eden Medipol Başakşehirli futbolculardan...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2016 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2016 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Futbol Kulübü tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte ilçenin en yaşlı çifti ziyaret edildi. 78 yıllık evli çifti ziyaret eden Medipol Başakşehirli futbolculardan Alparslan Erdem ve Cengiz Ünder, yaşlı çiftin hayır duasını aldı.
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Başakşehir Belediyesi ve Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ortaklaşa bir program düzenlendi. Programda Başakşehir ilçesinde yaşayan en yaşlı çift olan 78 yıllık evli Abdullah ve Meryem Demir çifti ziyaret edildi. Vefa ziyaretine Medipol Başakşehirli futbolculardan Alparslan Erdem ve genç oyuncu Cengiz Ünder katıldı. Futbolcular yaşlı çifte, elini öpüp evliliklerini temsil eden 78 yılın hatrına ‘78’ numaralı Medipol Başakşehir formasını hediye etti. Çiftten hayır duası alan futbolculara 94 yaşındaki Meryem Ana’dan oynadıkları kulüp için şampiyonluk duası da geldi.
78 yıllık çiftten futbolculara hayır duası
78 yıllık çiftten hayır duası aldıklarını dile getiren futbolcu Alparslan Demir, “Dünya Yaşlılar Günü’nde ilçemizin en yaşlı çiftini ziyarete geldik. Malatyalı Abdullah Amcamız yanımda. Allah hayırlı ve uzun ömürler versin onlara. İnşallah bizlere de hayatları örnek olur. 78 yıllarını birlikte geçirmişler, bu ömür bizlere de nasip olur inşallah. Buraya da hayır dualarını almaya geldik. İnşallah duaları ile kulübümüze şampiyonluk yolunda yardımları olur. Abdullah amcamızın yaşı 97 ve torununun torununun torununu görmüş. Yani gerçekten de çok sık rastlanacak bir şey değil. Allah daha da uzun ömürler versin” ifadelerini kullandı.
Genç oyuncu Cengiz Ünder, “İlçemizde yaşayan en büyük, en yaşlı çiftimizi ziyarete geldik bugün. Onların yanında olmak çok güzel bir duygu. İnşallah bizlere de onların ömrü iyi bir örnek olur. Buraya onlardan hayır duası almaya geldik. İkisini de çok seviyoruz” dedi.
“Çiftimizin yaşları 100’den fazla”
Yaşlı çiftin yaşlarının 100’den fazla olduğunu iddia eden gelinleri Döndü Demir, “Ben gelinleriyim. Çiftimizin yaşları 100’den fazla. 9 çocukları var. Yaklaşık 10 yıldır da ben bakıyorum çiftimize. Kendileri ‘Alzheimer’ hastası, bu yüzden bakmak çok zor oluyor. Allah yardımcımız olsun. Bugün Medipol Başakşehirli futbolcular bizi ziyarete geldiler. İhtiyarlarımızdan dua da aldılar. İnşallah bu yıl şampiyon olacaklar” diye konuştu.
78 yıldır evli olan Abdullah Demir ve Meryem Demir’e Medipol Başakşehirli futbolculardan 78 numaralı forma ve çikolata hediye edildi. Ziyaret esnasında 94 yaşındaki Meryem Ana, “Başakşehir şampiyon olsun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.