Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Mabel Matiz’e Uçakta Teknik Arıza Şoku

Özel bir hava yolu şirketinin İstanbul-Antalya seferini yapacak olan Aırbus A321 tipi tarifeli uçağında, yolcu alımının tamamlanmasının ardından kalkış için piste ilerlendiği sırada teknik bir arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle ünlü...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özel bir hava yolu şirketinin İstanbul-Antalya seferini yapacak olan Aırbus A321 tipi tarifeli uçağında, yolcu alımının tamamlanmasının ardından kalkış için piste ilerlendiği sırada teknik bir arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle ünlü şarkıcı Mabel Matiz ve uçakta bulunan yolcular, yaklaşık 2,5 saat beklemek zorunda kaldı.
Özel bir hava yolu şirketinin İstanbul-Antalya seferini yapacak olan Aırbus A321 tipi tarifeli uçağında, yolcu alımının tamamlanmasının ardından kalkış için piste ilerlendiği sırada teknik bir arıza meydana geldi. Arızayı fark eden pilot, hava trafik kontrolörleriyle irtibata geçerek durum hakkında bilgi verdikten sonra geri döndü.
O ANLAR AMATÖR KAMERALARLA KAYDEDİLDİ
Arıza sonrasında yaşanan o anlar, uçakta bulunan yolcular tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, pistten dönen uçağın yolcularının kabin bagajlarını tekrar alarak inmeye hazırlandıkları ve uçaktan indikleri yansıyor.
KONSER VERMEYE GİDEN MABEL MATİZ DE UZUN SÜRE BEKLEDİ
Arıza nedeniyle kalkış gerçekleştiremeyen uçakta çok sayıda yolcunun yanı sıra ünlü sanatçı Mabel Matiz de bulunuyordu. Antalya Finike Festivali’nde bugün akşam saatlerinde sahne almak için İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen ünlü sanatçı Mabel Matiz, arıza nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kaldı.
Yolcular yaklaşık 2,5 saat rötarın ardından başka bir uçakla saat 17.30’da Antalya’ya gitmek üzere havalandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.