Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Kuyuya Düşen Küçük Kız Şokta

Fatih’te düştüğü kuyudan sağ çıkarılan 7 yaşındaki Nazlı Yakut, tedavisinin ardından evine döndü. Olayın şokunu atlatamayan küçük kızın, ısrarlara rağmen ağzını bıçak açmadı.Fatih Küçük Ayasofya Mahallesi’nde düştüğü...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih’te düştüğü kuyudan sağ çıkarılan 7 yaşındaki Nazlı Yakut, tedavisinin ardından evine döndü. Olayın şokunu atlatamayan küçük kızın, ısrarlara rağmen ağzını bıçak açmadı.
Fatih Küçük Ayasofya Mahallesi’nde düştüğü kuyudan ertesi gün sağ olarak çıkarılan 7 yaşındaki Nazlı Yakut, olayın şokunu yaşıyor. Kuyudan çıkartılan Nazlı Yakut, hastanedeki tedavisinin ardından evine döndü. Annesinin kucağından inmeyen küçük kızın olayın şokunu atlatamadığı görüldü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan küçük kız, annesinin ısrarlarına rağmen de konuşmadı.
Nazlı’nın ailesi de bir yandan olayın şokunu yaşarken, bir yandan da kızlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Küçük Ayasofya Mahallesi Muhtarı Mehmet Çoban da aileyi ziyaret ederek, Nazlı Yakut’a geçmiş olsun dileklerini iletti.
"KORKUDAN KUYUNUN İÇİNDE UYUMUŞ"
Baba Bayettin Yakut, olayı anlatarak yaşadığı korkuyu dile getirdi. Bayettin Yakut, "Ben işteydim, beni aradılar, kaybolduğunu söylediler. Çocuk bürosuna, karakola gittim başvurdum. Allah razı olsun muhtarımız, bütün emniyet güçleri, insanlarımız komple buraya geldi, aramaya çıktık. Sabah 5’e kadar köpeklerle aramaya çalıştık. Bir şeye rastlamadık. Sabah tekrar arama oldu. Bir erik ağacı vardı. Meğer ağacın dibinde bir kuyu var. Ağacın üstünde bir kağıt vardı. O kağıt da Nazlı’nın elindeydi, bunu görünce umutlandım, sevindim. O zaman Nazlı buraya düştü dedim. Kuyunun içine baktım, o da bizim sesimizi duyunca başını kaldırıp yukarıya baktı. Kuyunun içinde sünger bir döşek vardı. Kafasını oraya koyup uyumuş" dedi.
Yakut, kızını arama çalışmalarında destek veren herkese teşekkür ederek, "Allah razı olsun, kimsenin başına vermesin" diye konuştu.
Küçük Nazlı’nın korkudan kuyuda uyuduğunu belirten Baba Yakut, kızının kimsenin sesinini duymadığını, sadece kuşların sesinin duyduğunu söylediğini belirtti.
Nazlı’nın arkadaşı Hasan Şele ise "Nazlı’ya ablasıyla birlikte kameradan bakmıştık. Erik ağacına doğru koşuyordu. Polislerle oralara baktık. Eda diye bir kız onu oraya götürmüş. Nazlı erik toplarken ayakkabısı kaymış çukura düşmüş" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.