Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Kütahyalı Annelerden Örnek Hizmet

Kütahyalı bir grup anne tarafından kurulan Güçlü Kadınlar Derneği’nin, kadınları daha üretken hale getirmek için yaptığı faaliyetler takdir topluyor.Derneğin başkanlığını 2 çocuk annesi Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu, derneğin...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kütahyalı bir grup anne tarafından kurulan Güçlü Kadınlar Derneği’nin, kadınları daha üretken hale getirmek için yaptığı faaliyetler takdir topluyor.
Derneğin başkanlığını 2 çocuk annesi Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu, derneğin yönetim kurulu üyeliklerini ise 1 çocuk annesi Nilüfer Öztaş, 1 çocuk annesi Ayşe Solaroğlu, 2 çocuk annesi Yıldız Akpınar ve 4 çocuk annesi Esrar Gürses yapıyor. Derneğin denetleme kurulu üyeliklerinde, 3 çocuk annesi Fatma İlhan ve 2 çocuk annesi Dilek Delen görev aldı.
Başkan Nurcan Duygu, "Faaliyetlerimiz başta Kütahya’nın tanıtımı olmak üzere kadın ve yaşlılara yönelik eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel etkinliklerimizle devam ediyoruz. Dernek olarak kadınlarımızı daha üretken hale getirmek istiyoruz. Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımız kendi alanlarında zirvede olan isimlerdir. Kütahya’nın değerlerine sahip çıkıp, yurt içinde ve yurt dışında tanıtımına katkı sağlayacağız" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.