Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Kayserili İmam İkinci Albümünü Çıkardı

Kayseri’nin Talas ilçesinde İmam Hatibi olarak görev yapan 37 yaşındaki Bünyamin Fındıkçı, ikinci albümünü çıkardı.İlçeye bağlı Anayurt Merkez Camii’nde İmam Hatibi olarak görev yapan Bünyamin Fındıkçı, kendisi ve eşine ait...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’nin Talas ilçesinde İmam Hatibi olarak görev yapan 37 yaşındaki Bünyamin Fındıkçı, ikinci albümünü çıkardı.
İlçeye bağlı Anayurt Merkez Camii’nde İmam Hatibi olarak görev yapan Bünyamin Fındıkçı, kendisi ve eşine ait olan eserlerin bulunduğu ikinci albümünün heyecanını yaşıyor. Camiye gelemeyenlere kendilerinin ulaşmak istediğini ve bu düşünceyle ilk olarak gençlere yönelik albüm çıkardığını ifade eden Fındıkçı, “Sultanımsın isimli albümümüzü 2013 yılında yaptık. Bu albümdeki amacımız camiye gelemeyen insanlara bizler ulaşmak istedik. Gençlere yönelik yaptığımız bire albüm. Amacımız efendimizi tanıtmak, onun isminin anıldığı zaman salatu vesselam getirtmek. Çünkü şu hadisle yola çıktık. ‘Kim benim ismim anıldığında salavat getirirse Allah ona 10 rahmet eder, 10 günahını siler ve derecesini yükseltir.’ Genç kesim peygamberimizden uzak bir hayat yaşıyorlar. Amacımız onlara efendimizi tanıtmak, onların gönüllerinde muhabbeti oluşturmak istedik, böyle bir proje yaptık. Hamd olsun bu proje büyük yankı buldu, özellikle genç kesimde hayat buldu” ifadelerini kullandı.
“FARKLI DİLLERLE ESERLER YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
İkinci albümünde toplumun diğer kesimlerine seslendiklerini vurgulayan İmam Bünyamin Fındıkçı, daha sonraki projelerde ise farklı dillerde eserler yapacaklarını dile getirdi. Fındıkçı, “Dedik ki sadece genç kesimde değil de diğer insanlara nasıl bir hitap tarzı oluşturabiliriz amacıyla ‘Senin adın Ahmet’ isimli albüm çıkardık. Bu albümümüzdeki amacımız da ‘Her canlı ölümü tadacaktır’ ayeti düsturuyla ayetlerin konu edinildiği şiir şeklinde eserlerimizi okuduk. Gaflet uykusundan insanları uyandırmak adına eserler yazdık. Bu eserleri yazmadaki amaç hem kendimizi uyandırmak, hem de cemaatimizden başlamak üzere bütün insanlığa uyarı vermekti. Bunun yanında da yine affa muhtaç gönülle yazmış olduğumuz tövbe içerikli eserler de yazdık. Müslüman, inanan bir fert olarak hata yapmış olabiliriz ama Rabbimizin kapısının merhameti bol olduğunu, onun rahmetinin sonsuz olduğunu bildiğimiz için tövbe tarzında eserler yazdık. İnşallah daha sonraki projelerimizde farklı diller düşünüyoruz, değişik dillerde de eserler yazmaya devam edeceğiz inşallah” diye konuştu.
Bünyamin Fındıkçı, başta eşi olmak üzere albümlerde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.