Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Kayserili Gübre Satıcıları ‘Nitratlı’ Gübre Satışının Durdurulmasına Destek Verdi

Terör örgütlerinin patlayıcı yapımında kullandığı nitratlı gübre satışının Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından geçici olarak durdurulmasını değerlendiren Kayserili gübre satıcısı Halit Karslıoğlu, “Ülkemizin...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Kayserili Gübre Satıcıları ‘Nitratlı’ Gübre Satışının Durdurulmasına Destek Verdi
Terör örgütlerinin patlayıcı yapımında kullandığı nitratlı gübre satışının Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından geçici olarak durdurulmasını değerlendiren Kayserili gübre satıcısı Halit Karslıoğlu, “Ülkemizin menfaatleri her zaman yüksektir” dedi.
Kayseri’de 34 yıldır gübre satışı yapan Halit Karslıoğlu, karara destek verdi. Kayserili olarak parayı kazanabileceklerini ama insan ölümlerinin geri dönüşümünün olmadığını kaydeden Karslıoğlu, “Dün Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden söz konusu gübrelerin satılmaması ile ilgili bize bir mesaj geldi. Biz firma olarak mesajı aldıktan sonra satışlarımızı hemen durdurduk. Bu gübre, Türkiye’de büyük miktarda satılan bir üründür. Bu ürünü bir anda ortadan kaldırmak mümkün değildir. Bu ürünü üreten 4 tane fabrika bulunmaktadır. Bunlar da değerli fabrikalardır” ifadelerini kullandı.
Her zaman hükümetin arkasında olduklarını kaydeden Karslıoğlu, “Biz her zaman hükümetimizin arkasındayız. Bunda en ufak bir tereddüdümüz yok. Ülkemizde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bir durumdayız. Biz firma olarak ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya, katkı vermeye her zaman hazırız. Öncelik insan değeridir. Parayı nasıl olsa kazanırız ve nasıl olsa ulaşırız. Ülke menfaatleri her zaman yüksektir. Bize ne sorumluluk düşüyorsa her zaman katkı yapmaya hazırız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.