Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Karne Törenine Öğretmenin Gözyaşları Damga Vurdu

2015-2016 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla beraber, bugün milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşadı. Öğrenci velilerinin de en az çocukları kadar heyecanlı ve mutlu olduğu görüldü. Beşiktaş İlköğretim Okulu’nda yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2015-2016 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasıyla beraber, bugün milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşadı. Öğrenci velilerinin de en az çocukları kadar heyecanlı ve mutlu olduğu görüldü. Beşiktaş İlköğretim Okulu’nda yapılan karne töreninde, mezun olan öğrencileriyle son günlerini geçiren Neşe Öğretmen ve öğrencileri duygu dolu anlar yaşadı.
2015 - 2016 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısı da tamamlandı. İlk, orta ve lise düzeyinde öğrenim gören öğrenciler, bugün yapılan karne törenleriyle beraber yaz tatiline başladı. Beşiktaş İlköğretim Okulu’nda yapılan karne töreni renkli görüntülere sahne olurken, aynı zamanda duygu dolu anlar da yaşandı. 1. Sınıfı tamamlayan Beray Çakır, bütün derslerden ‘çok iyi’ dereceyle geçtiği karnesini aldıktan sonra, “Yazıları okudum, çok güzel yazıyor. Karnem iyi. Memnunum karnemden” dedi.
4. sınıfı tamamlayan ve ilköğretimden mezun olup ortaokula geçen öğrencileriyle son günlerini geçiren ve son kez karnelerini veren Neşe Tüfekçi, öğrencilerine veda ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Duygu dolu anların yaşandığı karne töreninde 30 yıldır öğretmenlik yapan Neşe Öğretmen, öğrencilerine, “Sonunda finish’e vardık. Bakalım bundan sonra yollarınız size hangi basamakları verecek. Sizlerden ayrılıyoruz. Umarım gelecekte çok daha mutlu olursunuz. Burada yaşadığınız mutluluğun kat kat fazlasını yaşarsınız. İleride ‘Bizim bir Neşe Öğretmenimiz vardı’ dersiniz. Hatırlarsınız. Sizlerle gurur duyuyorum” diyerek veda etti. Neşe Öğretmen, duygularını ve düşüncelerini ise “Son senemiz öğrencilerimle. 3 yıldır beraberiz. Anneleri gibi oldum. Ayrılmak çok. Bu 30’uncu yılım, her mezuniyette bunları yaşıyorum. Unutmuyorum. Öğretmenliğin en güzel yanı da bu” şeklinde ifade etti. Neşe Öğretmen’in konuşması sırasında öğrencilerin de duygulandığı görüldü. Öğrencilerine tek tek karnelerini dağıtıp hepsiyle sarılarak veda eden Neşe Öğretmen için, öğrencilerden Hamza, “Neşe Öğretmenimi seviyorum. Çünkü bize iyi bir bilinç yapısı verdi. Neşe Öğretmenimi sevmemin bir nedeni de hep gülümsemesi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.