Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(ÖZEL HABER) İtfaiye erlerinin minik kedi yavrusu ile imtihanı

Kocaeli’de bir aracın motoruna sıkışan kedi yavrusunu kurtaran itfaiye ekiplerinin başka bir aracın motoruna girmeye çalışan yavru kediyi engelleme çabaları renkli görüntüler oluşturdu.Kocaeli’de bir aracın motoruna kedi sıkıştığı...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de bir aracın motoruna sıkışan kedi yavrusunu kurtaran itfaiye ekiplerinin başka bir aracın motoruna girmeye çalışan yavru kediyi engelleme çabaları renkli görüntüler oluşturdu.
Kocaeli’de bir aracın motoruna kedi sıkıştığı ihbarını alan itfaiye ekipleri hemen harekete geçti. Kısa sürede aracın bulunduğu sitenin otoparkına ulaşan itfaiye ekipleri, Erhan Akıncı’ya ait 41 PH 488 plakalı aracın motoruna sıkışan kedi yavrusunu kurtarmak için çalışmalara başladı. Minik kedinin aracın motor kısmının içerisinde olduğunu belirleyen itfaiye erleri, aracı kriko yardımıyla aracı kaldırarak otomobilin altına girdi. Otomobilin altından motor kısmına uzanan itfaiye eri, kedi yavrusunu bulunduğu yerden çıkarttı.
Korkan kedi yavrusu ormanlık alana kaçtı
İtfaiye erinin elinden kurtularak bir anda yola fırlayan kedi yavrusu, bu sefer de yan tarafta park halinde olan aracın motoruna tırmanmaya çalıştı. Bunu gören itfaiye erleri ise başka bir soruna sebep olmaması için kedi yavrusunu kovalamaya başladı. İtfaiyecilerden korkan kedi yavrusunun bu sever itfaiye aracına tırmanması ise itfaiyecileri daha da zorladı. Ortaya renkli görüntüler çıkarken, itfaiyecilerden korkan kedi yavrusu da otoparkın yanında bulunan yeşillik alana kaçarak izini kaybettirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.