Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) İşitme Engelli Öğrencilerin Karne Heyecanı

Kayseri’de 80. Yıl İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu’nda 52 işitme engelli öğrenci karne heyecanı yaşadı.Kayseri’de 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının son gününde, öğrenciler karne heyecanı yaşadı. 80. Yıl İşitme Engelliler...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de 80. Yıl İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu’nda 52 işitme engelli öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Kayseri’de 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının son gününde, öğrenciler karne heyecanı yaşadı. 80. Yıl İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören 52 işitme engelli öğrenci de karnelerini aldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren okula gelen işitme engelli öğrenciler, öğretmenleri ile vedalaştı.
Daha sonra işaret diliyle İstiklal Marşı’nı okuyan öğrenciler, öğretmenlerinden karnelerini aldı. 7. sınıf öğrencisi Şefika Nurlan, karne aldığı için çok mutlu olduğunu ve yaz tatilini anneannesinin yanında geçireceğini söyledi. Okulda çok eğlendiklerini ve güzel bir öğrenim yılı geçirdiklerini dile getiren Nurlan, öğretmenlerine teşekkür etti.
80. Yıl İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu Müdürü Ahmet Tomruk da, "Bugün ilk ve ortaokulumuzda toplam 52 öğrencimiz karne aldı. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı verimli geçti. Herhangi bir aksaklık yaşamadık. Kazasız ve belasız yılı atlattık. Öğrencilerimiz işitme engelli. Öğrenciler, rehberlik araştırma merkezi kurul kararıyla okulumuza geliyorlar. Normal öğrencilerden farklı olarak biz öğrencilerimize bireysel eğitim planı uyguluyoruz. Her öğrencimize farklı eğitim sunuyoruz. Bu şekilde öğrenim hayatımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.