Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Hayvanat bahçesi sakinlerine bayram hediyesi

Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki Hayvanat Bahçesi sakinlerine Ramazan Bayramı dolayısıyla hediye paketleri içerisinde et, sebze ve meyve verildi.Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkındaki hayvanlara...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Hayvanat bahçesi sakinlerine bayram hediyesi
Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki Hayvanat Bahçesi sakinlerine Ramazan Bayramı dolayısıyla hediye paketleri içerisinde et, sebze ve meyve verildi.
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkındaki hayvanlara Ramazan Bayramı dolayısıyla yiyecekleri hazırlanan hediye paketleri içerisinde veridi. Hayvanların bazılarının paketleri açarak bazılarının ise parçalayarak içindeki yiyecekleri yemesini ziyaretçiler ilgiyle izledi. Hayvanat bahçesi görevlilerince hazırlanan hediye paketlerine, Aslan için et, Ayı için meyve ve fıstık, Şempanzeler için soğuk vitaminli çay ve Türkiye’nin ilk Zırhlı Gergedanı Samir’e ise karpuz kabuğu içerisinde meyve kokteyli hediye edildi.
Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı Eğitim ve Pazarlama Müdürü Gökmen Aydın, “Bayramda hayvanlarımızı da unutmadık. Onlara çeşitli hediyeler hazırladık. Bunları özellikle onlar için hediye paketleri içerisinde sunduk. Buranın simge hayvanlarına hediye vermeye çalıştık. Başlangıç noktamız Sherlock oldu. Genç aslanımıza kutu içerisinde et verdik. Görür görmez çıldırdı. Çok hoşuna gitti. Ardından şempanzelere soğuk çay, maymunlara ve ayılara buzlu meyveler, mirketlere yumurta ceviz gibi kutu içerisinde onların çok sevdiği besinleri verdik. Son olarak da zırhlı gergedanımız Samir’e de yaz meyvesi olan karpuz içerisinde hazırlanmış salatalık ve çeşitli meyvelerden oluşan bir kokteyl verdik. Çok hoşlarına gitti. Bir bakıma onlarında bayramını kutladık” dedi.
“Ziyaretçiler ilgi ile izledi”
Tatil boyunca aktivitelerinin devam edeceğini belirten Aydın, “Ziyaretçilerimizde yapılanları ilgi ile izlediler. Biz hangi hayvanın yanına gitsek onlar oradaydı. Keyifli görüntüler oldu. Bayramın ilerleyen günlerinde ve tatil boyunca bu tür aktiviteleri yapacağız ve ziyaretçilerimiz ile hayvanlarımızı buluşturacağız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.