Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Hasta annesine 13 yıldır gözü gibi bakıyor

Balıkesir’de 13 yıl önce felç olarak yatağa bağımlı hale gelen 81 yaşındaki Fatime nineye oğlu gözü gibi bakıyor.Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 2 odalı bir evde kirada oturan Mustafa Aydın, yaklaşık 13 yıldır hasta olan annesi...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’de 13 yıl önce felç olarak yatağa bağımlı hale gelen 81 yaşındaki Fatime nineye oğlu gözü gibi bakıyor.
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 2 odalı bir evde kirada oturan Mustafa Aydın, yaklaşık 13 yıldır hasta olan annesi Fatime Aydın’nın daha önceleri kısmen de olsa kendi ihtiyaçlarını giderebildiğini ancak 13 yıl önce yüksek tansiyon sonrası felç geçirince tüm bakımını kendisinin yapmak zorunda kaldığını söyledi.
Kameralara karşı konuşmak istemeyen ve annesinin başının tacı olduğunu ifade eden Mustafa, şöyle devam etti:
"Yaşım 42 ve anneme baktığım için bugüne kadar evlenemedim. Dünyaya 100 defa da gelsem yine anneme bakardım. Annemi huzurevine koyabilirdim ancak koymadım. Anneme ben hayatımı feda ettim çünkü başka annem yok. Annem için verilen evde bakım aylığı dışında bir gelirim yok. Anneme baktığım için de çalışamıyorum. Yetkililerden bana yardımcı olmalarını istiyorum" dedi.
Gaziler Vakfı Bandırma Şubesi Başkanı Hasibe Beyhan ise ’’Fatime teyzemiz 13 yıldan beri felç geçirmiş ve 13 yıldan beri oğlu Mustafa bütün ihtiyaçlarını gideriyor. Bizim acilen hastane yatağı, karyola ve yemek masasına ihtiyacımız var. Fatime teyzemize maddi ve manevi desteğe de ihtiyacı var. Allah razı olsun oğlu ona kızı gibi bakıyor. Annesini yıkayıp paklıyor evin her türlü ihtiyacını karşılıyor. Fatime teyzem gibi yatalak hastalarımız var. Yardımseverlerin bizlere ulaşmalarını bekliyoruz’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.