Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Fernando Muslera’ya Havalimanında Valiz Esareti

Uruguay’ın 2018 Dünya Kupası Elemelerinde Peru ile karşılaştığı maçta forma giydikten sonra Türkiye’ye dönen Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera, valizinin bulunamaması üzerine Atatürk Havalimanı’nda yaklaşık bir buçuk saat...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uruguay’ın 2018 Dünya Kupası Elemelerinde Peru ile karşılaştığı maçta forma giydikten sonra Türkiye’ye dönen Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera, valizinin bulunamaması üzerine Atatürk Havalimanı’nda yaklaşık bir buçuk saat beklemek durumunda kaldı.
Uruguay’ın 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemelerinde Peru ile karşı karşıya geldiği maçta forma giyen ve takımının 1-0 üstünlükle Peru’yu mağlup ettiği maçın ardından Türkiye’ye dönen Galatasaraylı kaleci, Atatürk Havalimanı’nda tatsız bir sürprizle karşılaştı.
BİR BUÇUK SAAT VALİZ BEKLEDİ
Sao Paolu aktarmalı olarak saat 21.00’de İstanbul’a dönen başarılı file bekçisi, valizinin bir türlü bulunamaması nedeniyle dakikalarca havalimanında beklemek durumunda kaldı. Bekleyiş sırasında Muslera’nın gergin olduğu gözlendi. Havalimanındaki görevlilerin de çabalarıyla uzun süre aranan valiz yaklaşık bir buçuk saat sonra bulunabildi.
Valizini görevlilerden teslim alan Galatasaraylı file bekçisi saat 22.40’ta havalimanından ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.