Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel haber) Duygu dolu hayal

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yaşayan down sendromlu Duygu’nun hayali, ailesini ve sevenlerini hüzünlendiriyor.Bandırma’da yaşayan down sendromlu Duygu Pıravadalı’nın gelin ve manken olmak istemesi başta ailesi ve sevenlerini hüzünlendiriyor....

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel haber) Duygu dolu hayal
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yaşayan down sendromlu Duygu’nun hayali, ailesini ve sevenlerini hüzünlendiriyor.
Bandırma’da yaşayan down sendromlu Duygu Pıravadalı’nın gelin ve manken olmak istemesi başta ailesi ve sevenlerini hüzünlendiriyor. Down sendromlu olarak yaşamanın Duygu için de, kendileri için de zor bir şey olduğunu söyleyen anne Semiha Pıravadalı, sendromlu bireylerin her zaman yardım veya destek alarak hayata tutunabileceklerini söyledi. Duygu’nun gelin ve manken olmak istemesinin kendilerini duygulandırdığını kaydeden Anne Pıravadalı, bu istediğin genç kızın hakkı olduğunu ancak hastalığın buna engel olduğunu ifade etti.
Down sendromlu Duygu, "Hem gelin olmak hem de manken olmak istiyorum" diyerek hislerini anlatırken mankenler gibi yürüyerek bu işi başarabileceğini gösteriyor.
Bandırma Hacıyusuf Mahallesi Dutlimanı yolunda eski bir evde oturan anne Semiha Pıravadalı, ’’Kızım boş kartonları bulduktan sonra hemen resim çizer ve onları duvara asar. Genelde bir erkek bir kız resmi çizer. Kendisi hayal ettiği gibi çizer. Şu anda bulunduğumuz yer kızıma ait olan bir oda. Şu anda görüyorsunuz duvarlarımız rutubet içerisinde. Güzel bir odada kalmaya onun da hakkı var. Kızımın hayali güzel bir oda, gelin olmak istiyor ve manken olmak istiyor" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.