Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Büyük Kulüp Yenilendi

İstanbul’un gözde mekanlarından biri olan Büyük Kulüp, yapılan çalışmaların ardından kendini yeniledi. İç Mimar Leyla Yücel, tarafından yapılan çalışmaların ardından Büyük Kulüp, farklı bir konsept kazandı.İş dünyası ve sanat...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’un gözde mekanlarından biri olan Büyük Kulüp, yapılan çalışmaların ardından kendini yeniledi. İç Mimar Leyla Yücel, tarafından yapılan çalışmaların ardından Büyük Kulüp, farklı bir konsept kazandı.
İş dünyası ve sanat dünyası gibi her kesimden önemli üyeleri bulunan Kadıköy’deki Büyük Kulüp, İç Mimar Leyla Yücel’in uyguladığı projelerle yeni bir görünüm kazandı. Büyük Kulüp’te yapılan projeyi değerlendiren Büyük Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Tanyol, “Bu tür tesislerin en büyük sorunlarından bir tanesi zamanla eskimesi ve hizmette düşüşlerin meydana gelmesi. Biz de dolayısı ile zaman zaman belirli birimlerimizin dekorasyonunu, boyasını mümkün olduğu kadar yenilemeye çaba gösteririz, yenileriz ki üyelerimize daha iyi hizmet edelim. Büyük kulüp biliyorsunuz, Türkiye’nin en önemli kulüplerinden bir tanesi. Burada bizim 14 tane bölümümüz var. Önemli olan burada bizim üyelerimize iyi hizmet vermemiz.Yönetim kurulu olarak mümkün olduğu kadar normal fiyatlarla ama çok iyi, çok profesyonel bir hizmeti, çok iyi mekanlarda vermek için çaba gösteriyoruz. Bu sene de "Kış Bahçesi" dediğimiz mekanın içini yeniledik. Bazı eksikliklerimiz vardı onları tamamladık.” şeklinde konuştu.
Büyük Kulüp’ün köklü bir kulüp olduğunun altını çizen Tanyol, “Burası 1882 yılında kurulan Türkiye’nin en iyi sosyal kulüplerinden bir tanesi. Bizim üyelerimiz içerisinde bürokratlar, siyasiler, iş adamları, sanatçılar, ressamlar, Türkiye Cumhuriyeti’nin mozaiğindeki tüm insanlar var. Onlara iyi hizmet etmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” diye konuştu.
Projenin sahibi İç Mimar Leyla Yücel ise, “Öncelikle birkaç tane konsept projesi hazırladık. Daha sonra hangi projeyi uygularsak daha iyi olur diye konuştuk. Hep birlikte bir karar verdik. Modern bir çizgi kullandık. Siyahları, andresite beyazı hakim kıldık burada. Ve arada çok kararlı çizgiler kullandık.” şeklinde uygulanan proje hakkında bilgi verdi.
Yücel, çalışmaların hala devam ettiğini de söyleyerek, "Çalışmalarımız sürüyor. Çünkü daha öncesinden rezervasyonla olduğu için, bu programların aksamaması için step step gitmeyi seçtik .Biraz da uzun sürmesinin sebebi bu oldu. Organizasyon olduğu zaman çok hızlı bir şekilde bir gün toparlanma sürecimiz, ertesi gün de teslim ediyorduk. Şu an burada çalışması devam ettiğimiz bar kısmı hala daha organizasyonlardan bir aralık bekliyor. Orası da düzenlenecek. Sadece masa ve sandalyelerimiz kaldı. Genel anlamda buradaki çalışmalarımız bitti sayılır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.