Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Bu kurbanlıklar otomobil fiyatlarıyla yarışıyor

Bursa kurban pazarında satılan tonluk boğalar otomobil fiyatıyla yarışıyor.Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlıklar pazarda yerlerini almaya başladı. Hayvan pazarında en çok dikkat çeken ise 1 ton 200 kilo ağırlığındaki 21...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2016 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2016 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Bu kurbanlıklar otomobil fiyatlarıyla yarışıyor
Bursa kurban pazarında satılan tonluk boğalar otomobil fiyatıyla yarışıyor.
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlıklar pazarda yerlerini almaya başladı. Hayvan pazarında en çok dikkat çeken ise 1 ton 200 kilo ağırlığındaki 21 bin lira fiyatı ile kurbanlık boğalar oldu. Devasa cüsseleri ile görenleri şaşırtan tonluk boğalar, ikinci el otomobil fiyatına satışa sunuldu.
Ağırlığı kadar fiyatı ile de dikkat çeken kurbanlıkları zengin iş adamları ve durumu iyi olan vatandaşlar tercih ediyor. Türkiye’nin en büyük kurbanlık boğalarının kendisinde olduğunu ifade eden Seyithan Bulut isimli besici, “Çadırımda 900 kilo ile 1 ton 200 kilo arasında danalar mevcut, tonluk danalarımı 12 ile 21 bin lira arasında satıyorum. Hayvanlarım 3 yaşında. Bunları Muş’un Korkuteli yaylalarında yetiştirdim. İddia ediyorum Türkiye’nin en büyük boğaları benim çadırımda. Bu yıl kurbanlık fiyatları geçen yıla nazaran daha yüksek” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.