Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Birinci Etap Çalışmalarının Sonra Erdiği Taksim Meydanı’nda İkinci Etap Çalışmaların Geçiliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta incelemelerde bulunduğu Taksim Meydancı Çevre Düzenlemesi çalışmalarında birinci etap çalışmaları sonra ererken, ikinci etap çalışmaları başlıyor.İstanbul Büyükşehir Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta incelemelerde bulunduğu Taksim Meydancı Çevre Düzenlemesi çalışmalarında birinci etap çalışmaları sonra ererken, ikinci etap çalışmaları başlıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi çalışmalarında gelinen son aşama İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından havadan görüntülendi.
“GELECEĞİN EN GÜZEL YERİ OLUR”
Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi Projesi vatandaşların da beğenisi kazanıyor. Taksim Meydanı’nda İHA muhabirlerinin sorularını yanıtlayan vatandaşlar projeden memnun olduklarını dile getirdi. Hayati Mumcu, çocukluğundaki İstanbul’u anımsatarak, “Çocukluğumuzdaki İstanbul’dan uzak bir görüntüdeyiz. ama eski keşmekeşliğe göre de bir meydan oluşması anlamında Avrupa standartlarındaki meydanlar gibi hem yeşillik hem görsellik bütünleşirse çok güzel olacak” ifadelerine yer verdi. Vatandaşlardan İhsan Çetinkaya ise, Taksim meydanının geleceğin en güzel yeri olacağı iddiasında bulundu.
Mete Caddesi’nin alt ve üstyapı imalatlarına başlanacak olan 2. etabın 31 Temmuz’da tamamlanması hedefleniyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta Taksim Meydanı’na gelerek incelemelerde bulunmuş, çevre düzenlemesi hakkında bilgi almıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.