Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Babalara Layık Hizmet

Eskişehir’de bir saç bakım merkezi, 19 Haziran Babalar Günü’ne özel huzurevinde kalan babaları ağırlayarak saç, cilt, ayak ve el bakımlarını ücretsiz olarak yaptı. Yapılan hizmet karşısında büyük mutluluk duyan huzurevi sakinleri,...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de bir saç bakım merkezi, 19 Haziran Babalar Günü’ne özel huzurevinde kalan babaları ağırlayarak saç, cilt, ayak ve el bakımlarını ücretsiz olarak yaptı. Yapılan hizmet karşısında büyük mutluluk duyan huzurevi sakinleri, kendilerini ağırlayıp hizmet eden personele defalarca ‘Allah razı olsun’ diyerek teşekkür etti.
İlk olarak Washington’un Spokane şehrinde 19 Haziran günü 1910 yılında kutlanan Babalar Günü, babaları anımsama, onlara sevgi, saygı günü olarak her yıl kutlanıyor. Eskişehir’de Abdil Kumru Saç Bakım Merkezi isimli işletme de, bu özel gün dolayısıyla farklı bir kampanyaya imza attı. İşletme, kentte bulunan Maide Bolel Huzurevi sakini babaları ağırlayarak, onların saç, cilt, ayak ve el bakımlarını ücretsiz olarak gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen örnek hizmet karşısında takdir toplayan iş yeri sahibi ve çalışanları, huzurevindeki babalara unutulmaz bir gün yaşattı. Yapılan bakım esnasında kimi zaman koyu sohbete dalan huzurevi sakinleri ve çalışanlar, hep beraber gülüp eğlendiler. Mutlulukları adeta gözlerinden okunan babalar, teşekkürlerini ‘Allah razı olsun’ diyerek ifade etti.
“ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN”
Huzurevi sakini 85 yaşındaki Talip Pınar, “Allah razı olsun yapandan, yaptırandan, hepsinden Allah bin kere razı olsun. Çalışanlara da Allah razı olsun diyorum, çok çok teşekkür ederim. Benim diyeceklerim bu kadar, yani bizi bellediniz, buraya kadar getirdiniz ne mutlu” diyerek duygularını dile getirdi.
“BABALARIMIZIN BİRAZ OLSUN YÜZÜNÜ GÜLDÜREBİLMEK ADINA ONLARI SALONUMUZDA MİSAFİR ETTİK”
İş yeri sahibi Abdil Kumru, Babalar Günü’ne kadar kentte bulunan diğer 2 huzurevindeki babaları da ağırlayacaklarını ifade ederek, “19 Haziran Babalar Günü’ne özel Eskişehir’de 3 tane huzurevindeki babalarımızı, bu özel günlerinde onları da unutmadığımızı hatırlatmak babında salonumuzda komple cilt, sağ, ayak bakımı yapıyoruz. Babalarımızın biraz olsun yüzünü güldürebilmek adına onları salonumuzda misafir ettik. Şuan bir huzurevindeki babalarımızı getirdik, ayın 19’una kadar iki huzurevindeki babalarımızı salonumuzda komple bakıma alacağız. Onların da yüzünün gülmesi adına salonumdaki ekip arkadaşlarımla beraber böyle bir etkinliğe adım attık. Bugün salonumuz komple kapalıdır. Diğer babalarımız geldiği zaman da aynı şekilde salonumuzu kapatacağız, onlara en güzel hizmeti vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
“BENİM BABAM DA, BURADAKİ EKİP ARKADAŞLARIMIN ÇOĞU DA BABALARINDAN GURBETTEN DOLAYI UZAK YERDELER”
Neden huzurevindeki babaları seçtikleri konusunda ise babaların hakkının anneler gibi ödenemeyeceğini ve kendilerinin de ailelerinden uzakta yaşadıklarını belirten Kumru, “Benim babam da uzakta, buradaki ekip arkadaşlarımın çoğu da babalarından gurbetten dolayı uzak yerdeler. En azından onların hasretlerini biraz daha bu şekilde dindirebilmek adına bu etkinliği gerçekleştirdik” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.