Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Annelik hayalleri çalınan şehit polisin ailesi idam istedi

Adana’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili olduğu gerekçesiyle kapatılıp, devlete devredilen bir anaokuluna, darbe girişimi sırasında Ankara’da yapılan hava saldırısında şehit edilerek annelik hayalleri çalınan Adanalı...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2016 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2016 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Annelik hayalleri çalınan şehit polisin ailesi idam istedi
Adana’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili olduğu gerekçesiyle kapatılıp, devlete devredilen bir anaokuluna, darbe girişimi sırasında Ankara’da yapılan hava saldırısında şehit edilerek annelik hayalleri çalınan Adanalı polis memuru Sevda Güngör’ün ismi verildi. Şehidin ailesi, FETÖ ile işbirliği tespit edilen herkesin idam edilmesini istedi.
OHAL kararnamesiyle kapatılarak önce hazineye daha sonra da Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilen, Seyhan ilçesindeki 2000 Evler Mahallesi’nde yer alan Özel Burç Çukurova İlkokul/Ortaokulu bünyesinde bulunan anasınıfına, Ankara’nın Gölbaşı ilçesindeki eğitim tesislerine yapılan hava saldırısında şehit olan polis memuru Sevda Güngör’ün ismi verildi.
İsim değişikliği haberi, anaokulunun müdürü ve öğretmenleri tarafından şehit polis memuru Sevda Güngör’ün, Çukurova ilçesindeki Çatalan Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi. 4 çocuklarından en küçüğü, 27 yaşındaki Özel Harekat Polisi Sevda Güngör’ün şehit acısını yaşayan annesi Nural Güngör (57) ve babası Mehmet Güngör (64), “Kızımı geri getirmeyecek ama isminin sonsuza kadar yaşatılmasında emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Anne Nural Güngör, sözde askerlerin, halkın verdiği vergiler sayesinde alınan silahlarla kızını öldürmelerini anlayamadığını kaydederek, “En çok da bu zor geliyor. Bunun için FETÖ bir an önce gelse de cezasını çekse diyorum. Emir verenlerin hepsi cezalandırılsın yoksa bizim acımız hiç dinmez. Kızımın vurulduğu görüntüleri televizyonda devamlı izliyoruz. O komutan ’elinize sağlık’ deyince 3 gün zoruma gitti. Nasıl ’eline sağlık’ diyorsun sen, vicdansız? Hepsini Allah’a havale ediyoruz, cezalarını çeksin. Biz nasıl yandıysak onlar da yansın. Çocuğumun ne hayalleri vardı. Çok hayal kurardı. ’Evleneceğim artık anne’ derdi. ’Benim de çoluk çocuğum olsun istiyorum’ derdi” ifadelerini kullandı.
Baba Mehmet Güngör ise darbecilerin bir an önce temizlenmesi gerektiğine vurgu yaparak, işbirliği yapan herkesin asılmasını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.