Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Ağayı Mazgala Sıkışan Atı İtfaiye Kurtardı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, ayağı köprü mazgalına sıkışan at, itfaiye kiplerinin hilti ile köprü üzerini delmesi sonucu kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Kartepe Maşukiye Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde sahibinin gezdirmeye...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel Haber) Ağayı Mazgala Sıkışan Atı İtfaiye Kurtardı
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, ayağı köprü mazgalına sıkışan at, itfaiye kiplerinin hilti ile köprü üzerini delmesi sonucu kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kartepe Maşukiye Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde sahibinin gezdirmeye çıkardığı Artur isimli atın ayağı, köprü üzerinde mazgala sıkıştı. Yol kenarında bulunan mazgala ayağı sıkışan at, yere yığıldı.
Acı içinde kıvranan atını gören Mesut Kurt, durumu itfaiye ve veteriner ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri atı kurtarmak istese de atın sakinleşmesi için veterinerin gelmesini bekledi. Yaralı atın ürkmemesi için köprü, güvenlik şeridi çekilerek trafiğe kapatıldı.
BETONU DELEREK MİLYONLUK ATI KURTARDILAR
Olay yerine gelen veteriner hekim, ata uyuşturucu iğne vurarak sakinleşmesini sağladı. İğnenin etkisiyle sakinleşen atı kurtarmak için çalışma başlatan itfaiye ekipleri, ayağın sıkıştığı beton yeri hilti yardımıyla kırdı. Atın ayağı, kısa sürede kurtarıldı.
AT TEDAVİ ALTINA ALINDI
Turistik gezilerde kullanıldığı öğrenilen ve sakinleştirici ile yaralanmanın da etkisiyle bir süre olay yerinde bekletilen at, daha sonra araç ile at çiftliğine götürülerek tedavi altına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.