Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) 80 Yaşında İlk Kez Cayrokopter İle Uçtu

Antalya’da yaşayan 80 yaşındaki Müzeyyen Şeker, cayrokopter (döner kanatlı ve pervaneli hava taşıtı) ile hayatında ilk kez uçtu.Kemer ilçesi Kiriş Mahallesi’nde yaşayan 80 yaşındaki Müzeyyen Şeker, sağlık problemleri ve korkusu nedeniyle...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da yaşayan 80 yaşındaki Müzeyyen Şeker, cayrokopter (döner kanatlı ve pervaneli hava taşıtı) ile hayatında ilk kez uçtu.
Kemer ilçesi Kiriş Mahallesi’nde yaşayan 80 yaşındaki Müzeyyen Şeker, sağlık problemleri ve korkusu nedeniyle bugüne kadar uçağa binemedi. Kemer’de doğup büyüyen Şeker, kısa süreliğine bile olsa yaşadığı ilçeyi son bir kez havadan görmek ve uçmak istiyordu. Müzeyyen Şeker’in bu hayalini öğrenen Kemer Eagle İşletme Sahibi Selahattin Özdemir harekete geçti.
Pilot dahil iki kişi ile havalanan cayrokopter’e bindirilen Müzeyyen Şeker, gerekli güvenlik önlemlerinin ardından yaklaşık yarım saat ilçeyi havadan görme şansına sahip oldu.
"80 YAŞINDA UÇMAK NASİP OLDU"
Mutluluğu yüzüne yansıyan Müzeyyen Şeker, “Bugüne kadar hep uçmak istiyordum. Ama 80 yaşında uçmak nasip oldu. Cesaretimi topladım, bindim uçağa gezdik, geldik. Yaşadığım yeri havadan görmek güzeldi. Bana bu imkanı veren gençlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
"EN ÖZEL MÜŞTERİ"
Selahattin Özdemir yaptığı açıklamasında, “Geçen yıldan bu yana hazırlıklarımıza başlamıştık. Şu anda bütün hazırlıklarımızı bitirip deneme uçuşlarımızı gerçekleştirdik. Kötü sezona yeni bir ivme kazandırmak amacındayız. Uçuşlarımız, Kemer’den başlayıp, doğal güzelliklerin içerisinden, Beldibi sahilinden Tekirova’ya kadar uzanan bölgeyi kapsıyor. İsteyen misafirlerimiz için ise özel uçuşlarımız da bulunuyor. 80 yaşındaki ninemizi de hayatında ilk kez uçurduğumuz için ayrıca onur duyduk. Bizim en özel müşterimizdi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.